Williams ginecologie. Editia a II-a

Williams ginecologie. Editia a II-a
Preț: 750,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Ginecologie

DESCRIERE

Pe de o parte un tratat medical si pe de alta parte un atlas chirurgical, Williams Ginecologie este scris de renumita echipa de medici ginecologi de la clinica universitara a spitalului Dallas Parkland Hospital care este responsabila si pentru Williams Obstetrica. Noua editie din Williams Ginecologie are consistenta, perspective clinice de varf si ilustratiile de calitate preluate de la prima editie, dar si completari de continut pentru a fi in pas cu cele mai recente descoperiri ale acestui domeniu dinamic.

Cele mai importante subiecte abordate in Williams Ginecologie sunt de tip medicina bazata pe dovezi; totusi, cartea este special conceputa ca un ghid de referinta rapid si practic, completat pe parcurs de puncte-de-invatare de mare ajutor. Reflectand cele mai recente perspective clinice si de cercetare, editia a doua prezinta remarcabile proceduri minim invasive, robotice, dar si anatomie ginecologica.

 

Caracteristici:

- Doua resurse intr-una singura: tratat medical si atlas chirurgical color care examineaza amanuntit intregul spectru de boli ginecologice, incluzand ginecologia generala, endocrinologia reproductiva si infertilitatea, uroginecologia si oncologia ginecologica.
- Atlas de chirurgie ginecologica continand 450 figuri care ilustreaza tehnicile operative.
- Design de text unic si consistent pentru o abordare eficienta a diagnosticului si tratamentului fiecarei boli.
- O puternica orientare spre proceduri care acopera o arie larga de operatii chirurgicale, ilustrate in detaliu.
- Evaluarea bolilor se face cu medicina bazata pe dovezi; intareste si suporta relevanta clinica a diagnosticelor si metodelor de tratament din carte.
- Aceeasi echipa de autori de la Spitalul Dallas Parkland care coordoneaza Williams Obstetrica, referinta in domeniu de peste 100 ani.
- Capitol nou ilustrat de anatomie ginecologica creat cu chirurgul in minte pentru a evidentia anatomia critica pentru chirurgia performanta.
- Noi proceduri minim invasive si robotice, ultimele proceduri in oncologia ginecologica si fertilizarea in-vitro.
- Numeroase ilustratii, fotografii, tabele si algoritmi de tratamente.

 

Anul aparitiei: 2015
Format: 28x22

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.072 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.