Whisky in productie casnica

Whisky in productie casnica
-20%
Preț: 10,40 lei
13,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Whisky in productie casnica

In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare. A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.

Introducere; Isotria whisky-ului; Tipuri de whisky si originea lor;
Producerea de malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky;
Prepararea whisky-ului in casa; Legislatie, Apa; malt; Decoct; Distilare; Depozitare; Obiceiuri comportamentale de consum;

Cuprins
Introducere
Istoria whisky-ului
Tipuri de whisky si originea lor
Producerea de Malt Whisky, Grain Whisky, dar si Bourbon si Rye Whisky
Prepararea whisky-ului in casa
Legislatie
Apa
Malt
Decoct
Distilare
Depozitare
Obiceiuri contemporane de consum
Informatii suplimentare despre whisky
Bibliografie

Format: A5
Autor: Peter Jager
Anul aparitiei: 2008
Numar de pagini: 108

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Gastronomie

Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.