Visual FoxPro. Ghidul dezvoltarii aplicatiilor profesionale

Visual FoxPro. Ghidul dezvoltarii aplicatiilor profesionale
-16%
Preț: 33,18 lei
39,50 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-683-889-7
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 592

DESCRIERE

Cuprins: Visual FoxPro - Baze de date in Visual FoxPro - Nucleul xBase. Actualizarea inregistrarilor - Programarea in Visual FoxPro - SQL in Visual FoxPro - Proceduri stocate - Rapoarte in Visual FoxPro - Formulare Visual FoxPro - Tabele virtuale - Formulare complexe - Programare orientata-obiect in Visual FoxPro - Meniuri in Visual FoxPro - Optiuni pentru dezvoltarea aplicatiilor in retea. Arhitectura file-server - Aplicatii Visual FoxPro pe Web - Securitate in Visual FoxPro - Aplicatii Visual FoxPro cu servere de baze de date - Livrarea produsului finit

Descriere:
Chiar daca la nivel mondial lucrurile stau altfel, in tara noastra FoxPro ramine mediul predilect de dezvoltare a aplicatiilor economice. Desi au fost publicate destule lucrari, multe dintre facilitatile oferite de versiunile vizuale - din 1994 incoace (VFP3-VFP7) - ramin inca insuficient valorificate. Autorii prezentei lucrari sint "veterani" ai VFP, care dezvaluie multe din cele vazute si nevazute in elaborarea unei aplicatii de lucru cu baze de date pentru arhitecturi monoutilizator, file-server, client-server si Internet.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.106 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.