Visual Basic. Primii pasi... si urmatorii

Visual Basic. Primii pasi... si urmatorii
-16%
Preț: 20,08 lei
23,90 lei (-15,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-683-813-7
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 320

DESCRIERE

Cuprins: Visual Basic - Prezentare generala - Intelegerea programelor Visual Basic - Controale si proprietati - Mai multe despre controale - Scrierea codului - Casete de mesaj si casete de introducere a datelor - Structuri de control - Realizarea unei aplicatii functionale - Casete de dialog - Programarea modulara in Visual Basic - Functii predefinite - Elemente de grafica - Crearea de meniuri in aplicatiile Visual Basic - Linii de instrumente si alte elemente grafice - Utilizarea fisierelor - Facilitati pentru lucrul cu baze de date - Rapoarte - Depanarea aplicatiilor Visual Basic

Descriere:
Prezentarea unui instrument folosit de milioane de programatori de aplicatii Windows. Firma Microsoft isi numeste produsul "cea mai eficienta modalitate de rezolvare a problemelor dintre client si producator". Tandemul putere-simplitate este principala ratiune a popularitatii limbajului. Lucrarea de fata porneste de la chestiuni foarte simple si ajunge pina la subiecte pretentioase, care solicita o pregatire prealabila. Simplitatea consta in faptul ca utilizatorul nu trebuie neaparat sa mai fi programat inainte de a parcurge cartea. El va avea sansa sa devina programator dupa o lectura atenta. Explicatiile si detaliile oferite pe parcurs, insotite si de un mare numar de imagini, vor fi in avantajul incepatorilor si chiar in cel al profesionistilor, desprinzind concluzii si sugestii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.116 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.