Virtuti Adormite. Schimbarea Tiparului Mental. Cheia Succesului in convietuirea cu o boala cronica

Virtuti Adormite. Schimbarea Tiparului Mental. Cheia Succesului in convietuirea cu o boala cronica
Preț: 45,56 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational

DESCRIERE

Carte reprezinta o lucrare motivationala pentru pacientii cu boli cronice. De peste 23 de ani, medicul Dan Farcas traieste cu boala Parkinson, iar in tot acest timp a invatat ca bolnavul care sufera de aceasta boala trebuie sa faca eforturi personale, sa fie optimist si sa aiba un psihic bun, pentru a incetini evolutia bolii si pentru a avea o calitate a vietii mai buna. O carte despre experiente personale si emotii pozitive, lucrarea este o pledoarie pentru autocunoastere compusa din scurte eseuri, aparent fara legatura intre ele, dar interconectate, grupate dupa o harta imaginara reprezentand traseul evolutiei personale a medicului cardiolog Dan Mircea Farcas.

The book is a motivational work for patients with chronic diseases. For over 23 years, doctor Dan Farcas has been living with Parkinson's disease, and during all this time he has learned that the patient suffering from this disease must make personal efforts, be optimistic and have a good psyche, to slow down the disease and to have a better quality of life. A book about personal experiences and positive emotions, the paper is a plea for self-knowledge composed of short essays, seemingly unrelated, but interconnected, grouped according to an imaginary map representing the path of personal evolution of cardiologist Dan Mircea Farcas.

Editura University Press, 2015
ISBN: 987-973-169-393-4

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.