Violenta in familie
21,24 lei
24,99 lei (-15,01%)

Violenta in familie

Violenta in familie
-15%
Preț: 21,24 lei
24,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Comportamentele violente sunt probleme majore ale societatii cotidiene care afecteaza toate categoriile de varsta, indiferent de statutul social al celor implicati.

Constientizarea si educarea societatii privind masurile de combatere a violentei in familie vor contribui la cresterea calitatii vietii.

Dintre ele, violenta in cadrul familiei ocupa un loc special, incluzand nu numai violenta fizica(omor, vatamare, lovire) ci si violenta sexuala (violul marital, abuzul sexual), violenta psihologica (santaj, denigrare, umilire, izgonire, abandon, izolare), violenta verbala (insulta, amenintare) si cea economica (privarea de mijloace si bunuri materiale).

Lucrarea de fata are ca scop transmiterea catre populatie a unui mesaj care afirma ca violenta in familie reprezinta un comportament deviant, indezirabil.

Sunt prezentate institutiile si organizatiile care ofera protectie si consultanta pe probleme de violenta in familie precum si actele normative referitoare la acest fenomen social.


Anul aparitiei: 2021
Numar pagini: 236
Format: 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.