Viata, slujba, canonul si acatistul Sfintilor Tari Mucenici mult-patimitori ai Rusiei

Viata, slujba, canonul si acatistul Sfintilor Tari Mucenici mult-patimitori ai Rusiei
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cumplita crima savarsita asupra familiei tariste a fost inceputul baii de sange neomenesti care a scaldat, apoi, intreaga Rusie si in care zeci de milioane de oameni si-au pierdut viata, Biserica a cazut in mainile ateilor, iar Sfanta Rusie a fost desfigurata, ajungand de nerecunoscut.
Noua, generatiilor de astazi, nu ne revine decat sa ne rugam Tarului Mucenic Nicolae, celui de doua ori incununat de Dumnezeu, si familiei sale de sfinti, ca sa mijloceasca dinaintea Tronului Dumnezeiesc pentru iertarea pacatelor noastre, ale tuturor. Si fie ca Domnul nostru Iisus Hristos sa ne daruiasca taria de credinta ca si noi sa urmam, dupa vrednicie, pilda acestor adevarati slujitori ai Lui. Amin.

Viata Sfintilor Tari Mucenici, Mult-Patimitori ai Rusiei

Slujba Sfintilor Tari Mucenici Mult-Patimitiori ai Rusiei

Canonul Sfantului Tar Mucenic Mult-Patimitor Nicolae

Acatistul Sfintilor Mucenici si Mult-Patimitori, Tarul Nicolae, Tarina Alexandra, Tareviciul Alexei si Tarevnelor Olga, Tatiana, Maria Si Anastasia

Acatistul Sfantului Tar si Mare Mucenic Nicolae, Imparatul Intregii Rusii

Acatistul Sfintei Tarine Mucenite si Mult-Patimitoare Alexandra

Acatistul Sfintei Mucenite si Mari Cneaghine ElisabeTa

O, Sfinte, Mult-patimitorule, Tarule Mucenic Nicolae! Domnul te-a ales si te-a uns ca sa judeci pe poporul tau cu milostivire si dreptate si ca sa te arati pazitor al Bisericii celei drept-slavitoare crestine. Pentru aceasta ai implinit slujba cea imparateasca in care ai fost asezat si ai purtat de grija sufletelor supusilor tai, in frica lui Dumnezeu. Iar Domnul, incercandu-te ca pe un alt Iov Mult-patimitor, a ingaduit sa vina asupra ta ocari, amarnice dureri, tradare si instrainare, parasit aflandu-te de catre cei apropiati si silit fiind, cu sfasierea inimii, sa te cobori de pe tronul imparatiei tale celei pamantesti. Rabdand toate acestea pentru binele Rusiei, ca un credincios fiu al acesteia, si moartea cea muceniceasca primindu-o, ca un drept slujitor al lui Hristos, ai dobandit Imparatia cea Cereasca, in care-acum te desfatezi, cu slava inaltat fiind pana la Tronul Imparatului-a-toate, dimpreuna cu sotia ta, Tarina Alexandra, si cu fiul si fiicele voastre, Alexei, Olga, Tatiana, Maria si Anastasia.
Iar acum, avand mare indrazneala catre Hristos, Imparatul nostru, rugati-va ca Domnul sa ierte pacatul lepadarii poporului tau si faradelegile noastre sa le lase, invatandu-ne toate virtutile, ca si noi sa dobandim smerenia, blandetea si dragostea si prin ele, intrarea in Imparatia cea Cereasca, unde, dimpreuna cu tine si cu toti Sfintii Noi Mucenici si Marturisitori ai Rusiei sa slavim pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

An aparitie: 2021
Autori:
Colectie: Recomandari
Editura: Predania
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8195-90-2
Pagini: 208
Traducere: Ioana Kamata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.088 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.