Verbele limbii germane

Verbele limbii germane
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 152
Categoria: Gramatica

DESCRIERE

Spre deosebire de alte lucrari similare, "Verbele limbii germane" prezinta intr-un singur ghid practic notiuni prezentate de obicei in doua volume. Lucrarea cuprinde un ghid complet al verbelor limbii germane impreuna cu un manual succint al problemelor esentiale de gramatica a limbii germane.

Toate conceptele gramaticale de baza sunt tratate in cate unul dintre cele 33 de capitole, astfel incat o notiune sa fie complet discutata intr-un singur capitol, iar cititorului sa-i fie foarte simplu sa obtina toate informatiile necesare, lagate de un anumit subiect. Explicatiile sunt concise dar cuprinzatoare si sunt urmate de numeroase exemple care sa faciliteze intelegerea si asimilarea regulilor prezentate.

Cartea cuprinde:

notiuni legate de pronuntie;
prezentul;
verbe regulate si neregulate;
verbe modale;
conjugarea verbelor;
participiul trecut;
timpurile compuse;
imperativul;
prefixe;
timpurile subjonctivului (formare si aplicare);
concordanta timpurilor;
diateza activa si pasiva;
... precum si alte elemente de gramatica: articolul, substantive si declinari, adjective si adverbe, numerale, adjective demonstrative, adjective posesive si pronume, negatii, interogari, reguli de baza in alcatuirea propozitiilor, idiomuri.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.