Vaporul de noapte spre Tanger

Vaporul de noapte spre Tanger
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Romane

DESCRIERE

Este tarziu in noapte, iar in portul spaniol Algeciras doi gangsteri imbatraniti asteapta vaporul spre Tanger. Lumea lor e pe cale sa se destrame, iubirile au pierit, o fiica a disparut, iar ceea ce-i mai tine in viata sunt amintirile. Vaporul de noapte spre Tanger este un roman plin de sex, moarte si droguri, dar, mai presus de toate, e un roman despre misterul iubirii. O capodopera tragicomica a unuia dintre cei mai mari autori irlandezi in viata, a fost comparat cu Asteptandu-l pe Godot sau cu dramaturgia lui Harold Pinter.

„Romanul pe care il astepta anul 2019 – o capodopera oferita de un talent sclipitor aflat pe culmea puterilor sale creatoare.“ Roddy Doyle

„Daca proza ar fi aur, acum am vedea mii de prospectori indreptandu-se spre dealurile bogate in minereu din romanul lui Kevin Barry.“ Sebastian Barry

„O calatorie tragicomica in abis... Splendid scris…“ The Guardian

Kevin Barry (n. 1969, Limerick, Irlanda) este autorul romanelor Beatlebone, City of Bohane, Night Boat to Tangier (Vaporul de noapte spre Tanger), si al volumelor de povestiri Dark Lies the Island, There are Little Kingdoms si That Old Country Music. Printre distinctiile primite se numara IMPAC Dublin Literary Award si Lannan Foundation Literary Award. Povestirile si eseurile sale au fost publicate in The New Yorker sau Granta. Este de asemenea dramaturg si scenarist si in prezent traieste in comitatul Sligo, Irlanda. Vaporul de noapte spre Tanger a fost nominalizat in 2019 la Booker Prize.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.