Utilizarea calculatorului personal pentru competente digitale. Pregatire pentru Bacalureat

Utilizarea calculatorului personal pentru competente digitale. Pregatire pentru Bacalureat
-23%
Preț: 30,03 lei
39,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Prezenta lucrare se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa utilizeze performant calculatorul, insa poate fi un excelent instrument de lucru si pentru cei care pregatesc proba de competente digitale a Bacalaureatului.

Abundent ilustrat, volumul detaliaza:

- termenii specifici si conceptele generale ale domeniului IT;

- modul de folosire a editoarelor de texte, a softurilor destinate calculului tabelar, elaborarii unei prezentari sau crearii unei baze de date;

- notiunile si functiile legate de internet si de comunicarea prin intermediul acestuia;

- pasii pentru crearea unui site web, insotiti de numeroase exemple.IT, WINDOWS XP, Vista, 7, WORD 2003-2007-2010, EXCEL 2003-2007-2010, POWERPOINT 2003-2007-2010 ACCES 2003-2007-2010, INTERNET, HRML


Aceasta carte se adreseaza elevilor de liceu care se pragatesc pentru Bacalaureat si ECDL, precum si tuturor persoanelor dornice sa invete sa utilizeze calculatorul rapid. Informatiile sunt prezentate compact, clar usor si strict legate de calculator.

Cartea se prezinta sun forma de 8 capitole:

Capitolul 1. IT - este destinat familiarizarii cu componentele calculatorului, cu retele de calculatoare, cu termenii specifici. Este capitolul destinat intelegerii conceptelor generale din domeniul IT.

Capitolul 2. Utilizarea calculatorului - are rol de a obisnui utilizatorul cu modul de utilizare a calculatorului. Sistemele de operare alese pentru acest capitol sunt WINDOWS XP, VISTA si WINDOWS 7. Pentru a nu se mai repeta informatia, acolo unde modulul de lucru este acelasi in toate versiunile, nu mai este precizat ce sistem de operare este folosit.

Capitolul 3. Microsoft Word - permite initializarea si fundamentarea notiunilor legate de editarea textelor. Este prezentat atat modul de lucru din Microsoft Office Word 97-2003, cat si din Microsoft Word 2007-2010. Informatiile sunt sintetizate de la simplu spre complex.

Capitolul 4. Microsoft Excel - determina familiarizarea cu un soft destinat calculului tabelar. Este prezentat atat modul de lucru in Microsoft Office Excel 97-2003, cat si in Microsoft Office Excel 2007-2010

Capitolul 5. Microsoft PowerPoint - stabileste modul de creare a unei prezentari cu toate temele necesare acesteia. Este prezentat atat modul de lucru in Microsoft Office PowerPoint 97-2013, cat si in Microsoft Office PowerPoint 2007-2010

Capitolul 6. Microsoft Access - pune bazale consolidarii lucrului cu bazele de date. Este prezentat atat modul de lucru in Microsoft Office Access 97-2003, cat si in Microsoft Office Access 2007-2010.


Capitolul 7. Internet - contine informatii legate de internet si de comunicare prin intermediului acestuia. De asemenea, este prezentat atat modul de lucru in Outlook Express, cat si Outlook 2007-2010.


Capitolul 8. Crearea paginilor Web in HTML - acest capitol are ca scop invatarea unui limbaj simplu si eficient de programare pentru realizarea site-urilor web. Informatia este prezentata teoretic prin exemple pentru o mai buna intelegere.

Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 471

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.