Unui fiu duhovnicesc necunoscut. Marturii de intelepciune duhovniceasca

DESCRIERE

 

De cate ori nu auzim astazi afirmatia: „Vremurile sfintilor au trecut demult. Oamenii de acum sunt extrem de neputinciosi. Unde mai sunt astazi marii giganti ai duhului, ca Sfintii Antonie si Macarie cel Mare, ori ca Sfintii Serghie de Radonej si Serafim de Sarov? Sfinti de talia lor nu mai pot sa existe in vremurile noastre!”. Dar Duhul Sfant lucreaza si naste mereu noi sfinti, la fel de unici ca si Dumnezeul Caruia i-au slujit, caci Mantuitorul Hristos, asa cum ne spune Evanghelia, „ieri si azi si in veci este acelasi” (Evr. 13, 8).

Domnul ne mangaie si nu ne lipseste nici in vremurile de acum de comuniunea cu sfintii, cu oamenii care inca din timpul vietii lor au urcat pe piscul duhovnicesc al Taborului. Cresterea lor in Duhul Sfant i-a transfigurat, iar noi, vazand asemenea persoane, nu ne dorim decat un lucru – sa stam la picioarele lor. Egumenul Savatie Rudakov, fiul duhovnicesc al...

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0551 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.