Triumful Fundatiei

Triumful Fundatiei
-15%
Preț: 13,80 lei
16,24 lei (-15,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Despre "A Doua Trilogie a Fundatiei"

"Fundatia" lui Isaac Asimov reprezinta un varf al SF-ului mondial. Istorie monumentala a unui imperiu galactic intrat in declin si a societatii secrete de savanti care, folosind psihoistoria, incearca sa scurteze inevitabila Epoca Intunecata ce va urma, "Fundatia" a lansat multe dintre temele familiare ale SF-ului modern.

Decesul lui Asimov petrecut in 1993 anunta cu o tragica siguranta ca minunata lui saga neterminata nu avea nicicand sa fie adusa la un final pe masura maretiei conceptului.

Pana acum!

Cu acordul reprezentantilor patrimoniului "Isaac Asimov", trei dintre cei mai buni scriitori de SF ai zilelor noastre si prieteni apropiati ai lui Asimov, Gregory Benford, Greg Bear si David Brin, au colaborat pentru a incheia saga pe care iubitul Mare Maestru n-a mai apucat s-o incheie.

Respectand cronologia interna a ciclului, editura Teora a publicat "A Doua Trilogie a Fundatiei" care incepe cu Teama Fundatiei de Benford: o calatorie la inceputurile Fundatiei si ale misteriosului ei intemeietor. Istoria dramatica a prabusirii lui Seldon si a primelor semne ale rebeliunii robotilor este descrisa in volumul al II-lea, Fundatie si haos de Bear. Iar in ultimul volum, Triumful Fundatiei de Brin, Seldon se gaseste pe punctul de a risca totul pentru cunoastere. si pentru puterea pe care o aduce aceasta.

Este cea mai ambitioasa si incununata de succes intreprindere SF de la sfarsitul secolului XX; o realizare pe care Asimov insusi - aidoma lui Hari Seldon - a initiat-o si pe care ar fi aprobat-o cu siguranta.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.