Tratat de psihologie clinica si psihopatologie

Tratat de psihologie clinica si psihopatologie
-28%
Preț: 56,88 lei
79,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Tratat de psihologie clinica si psihopatologie. Prezentare - Tratat de psihologie clinica si psihopatologie. Pe lânga evolutia conceptelor, teoriilor si metodelor psihologiei clinice si psihopatologiei si elementele de psihopatologie generala (cu mentionarea variantelor terminologice din DSM-IV-TR, ICD-10, CFTMEA-R-2000), urmarind semiologia, etiologia, epidemiologia, diagnosticul diferential, tratamentul si evolutia bolii prezentateîn primele doua parti, Tratatul de psihologie clinica si psihopatologie ofera psihologului clinician instrumente utile desfasurarii activitatii sale. Autorii, toti clinicieni, pun accent asupra consultatiei clinice– conducerea ei si tehnicile de relansare a discursului, stabilirea relatiei interpersonale, replicile adecvate si neadecvateîn consultatia clinica– ilustrând cu exemple toate aceste aspecte. Sunt abordate si tehnicile de analiza a datelor clinice si elaborarea unui proiect de cercetare clinica.În ultima parte a tratatului sunt incluse domenii conexe psihologiei clinice– neuropsihologia clinica si psihologia sanatatii.
*
Michèl Montreuil este profesor de psihologie clinica la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis
Jack Doron este profesor de psihologie clinica si psihopatologie, Université Bordeaux 2
Serban Ionescu este profesor de psihopatologie la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis si profesor emerit la Université du Québecà Trois-Rivières
Alain Blanchet este profesor de psihologie clinica la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis


Nr. de pagini: 440

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.