Tratat de boli infectioase, volumul al II-lea - Sub redactia lui Emanoil Ceausu

Tratat de boli infectioase, volumul al II-lea - Sub redactia lui Emanoil Ceausu
-10%
Preț: 170,10 lei
189,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Asteptat cu deosebit interes, in continuarea primului volum al Tratatului de boli infectioase, sub coordonarea Prof. Dr. Emanoil Ceausu, acest volum reuneste prestigioase echipe de specialisti in domeniu, din centrele universitare din tara, dar si din celelalte specialitati in care infectiile sunt prezente.

Astfel, se regasesc date utile privind epidemiologia, patogenia, diagnosticul si tratamentul infectiilor sistemului nervos, ale glandelor endocrine, infectiilor oculare, ale cavitatii orale, capului si gatului, ale tractului digestiv, intraabdominale, ale tractului urinar si prostatei, infectiilor cu transmitere sexuala si ale pelvisului feminin, osteoarticulare si ale sistemului limfatic.

Un spatiu larg este destinat sepsisului si, de asemenea, un capitol separat prezinta infectii in situatii particulare, respectiv infectii ale pacientilor asplenici si cu hiposplenism, ale utilizatorilor de droguri intravenoase si asociate dispozitivelor medicale. Pentru o mai buna intelegere a notiunilor teoretice si a modului de aplicare a lor in practica, si aceste capitole au fost exemplificate prin cazuri clinice provenite din experienta personala a autorilor.

Cuprins: Sepsisul. Infectii ale sistemului nervos. Infectii ale glandelor endocrine. Infectii oculare. Infectii ale cavitatii orale, gatului si capului. Infectii ale tractului digestiv. Infectii intraabdominale. Infectii ale tractului urinar si prostatei. Infectii cu transmitere sexuala. Infectiile pelvisului feminin. Infectii osteoarticulare. Infectii ale sistemului limfatic. Infectii in situatii particulare.

Adresabilitate: Medici specialisti in boli infectioase, medici de alte specialitati, rezidenti, studenti la medicina.

Numar pagini: 851
Anul aparitiei: 2020

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.