Toate secretele pentru a obtine Permisul de Conducere

Toate secretele pentru a obtine Permisul de Conducere
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Cuvant inainte:

Aveti in fata o carte de exceptie. Va felicit, sunteti un norocos!

Cartea este scrisa intr-un stil usor de citit si de inteles. Din ea chiar aflati toate secretele promovarii examenului pentru permis, din prima incercare.

Toate indemnurile care va sunt adresate, sunt urmarea unei bogate experiente ca instructor auto si ca profesor de legislatie rutlera, activitati desfasurate cu un succes deosebit. Foarte rar se intampla ca un elev pregatit de autorul acestei lucrari, sa nu ia examenul din prima incercare.

In"Prima parte" aflati cum sa invatati repede si eficient, pentru proba de legislatie a examenului de obtinere a permisului de conducere. Autorul are o parere deosebita de a mea, in ce priveste importanta studierii temeinice a legislatiei. Dansul spune sa cititi"Noul cod rutier" o singura data.

Eu indemn elevii sa invete bine legislatia rutiera. Dar ii putem trece cu vederea acest lucru, avand in vedere scopul propus (de a va ajuta sa invatati rapid raspunsurile corecte la intrebari). De fapt, cu ajutorul explicatiilor din"lntrebari de examen explicate", veti invata destul de bine si legislatia rutiera.

In"Partea a doua" gasiti explicatii in legatura cu aspecte din legislatie considerate de elevi mai dificile. Mai aflati si mici"trucuri" prin care veti retine mai usor raspunsurile corecte la intrebarile de examen.
 
"Partea a treia" se adreseaza deopotriva elevilor si instructorilor.

Gasiti aici povestite, cateva intamplari petrecute in timpul probei de traseu a examenului pentru permis. Din ele veti invata multe lucruri care va vor ajuta sa treceti mai usor de aceasta proba. Tot aici aflati ce este bine sa faceti in primele luni dupa obtinerea permisului. Instructorii gasesc aici cateva idei despre imbunatatirea legislatiei privind activitatea lor si cele mai eficiente metode de a obtine acest lucru.

"Partea a patra" ii ajuta foarte mult pe elevi, dar si pe profesorii de legislatie rutiera. Aici sunt explicate toate raspunsurile de la chestionarele aflate in dotarea scolilor de soferi. Munca profesorilor va fi redusa la jumatate, iar randamentul va creste de cateva ori. Sa presupunem ca in jumatate din timpul de lucru al unei zile, profesorul preda si discuta cu elevii. In restul timpului elevii rezolva chestionare. Multi elevi ar vrea sa-I intrebe pe profesor de ce un raspuns este bun si altul nu. Daca sunt 10 elevi in sala si profesorul explica fiecaruia cate 30 de minute, il trebuie 5 ore. Practic, nu are timp sa Ie explice tuturor. Daca elevul are cartea langa el, profesorul poate completa linistit caietele, ori poate sa isi ia o binemeritata pauza. Toti elevii vor pleca de la scoala multumiti, fara nicio nelamurire.

Recompensele vesele de la finele comentariilor au un rol important pentru cresterea randamentului in procesul de invatare. Dupa o portie de ras ori numai dupa un zambet, se produce o destindere psihologica. Aceasta va ajuta sa invatati mai repede.

Ing. Marius Stanculescu Profesor de leqislatle rutiera

In aceasta carte gasesti Informatii Bomba despre obtinerea permisului de conducere. In capitolul I aflii carti bani iti trebuie pentru a promova Examenul la Sala si cum sa procedezi.

Cartea are si bancuri.

Nr. de pagini: 131
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.103 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.