Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare. Clasa a V-a, Adrian Romonti, BOOKLET

Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare. Clasa a V-a, Adrian Romonti, BOOKLET
-7%
Preț: 24,09 lei
25,90 lei (-6,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Limba romana

DESCRIERE

Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare – clasa a V-a este un auxiliar care se adreseaza elevilor si profesorilor, putand fi folosit atat pentru studiul individual, cat si pentru activitatea de la clasa.

Cartea propune strategii variate de receptare si redactare a tiparelor textuale din programa scolara de clasa a V-a: Textul narativ literar, Textul narativ nonliterar, Textul narativ multimodal, Textul descriptiv literar, Tabloul in proza, Textul explicativ, Textul descriptiv literar, Portretul in proza, Textul descriptiv nonliterar.

Lucrarea este conceputa sub forma unui caiet de lucru care cuprinde exercitii si activitati de invatare inovatoare, pe baza unor selectii de texte atractive pentru elevii de clasa a V-a.

Nr. pagini: 128

Format: 28, 5 x 20, 5

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.