Teza cu subiect unic. Geografie. Clasa a VIII-a, semestrul al II-lea

Teza cu subiect unic. Geografie. Clasa a VIII-a, semestrul al II-lea
-25%
Preț: 7,50 lei
10,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 104
Format: 16x23
Categoria: Geografie

DESCRIERE

Teza cu subiect unic. Geografie. Clasa a VIII-a, semestrul al II-lea
Structurată în două secţiuni – conţinutul temelor, respectiv modele de subiecte de teză –, lucrarea, elaborată în conformitate cu programa aprobată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, poartă semnătura unui experimentat dascăl de profil, profesor de geografie gradul I, autor a numeroase lucrări de specialitate şi referent ştiinţific pentru manuale destinate studiului în cadrul treptelor gimnazială şi liceală.
Parcursul teoretic propus în prima secţiune (Clima - Dunărea şi râurile interioare. Lacurile - Populaţia - Aşezările omeneşti - Organizarea administrativ-teritorială - Agricultura - Industria - Transporturile şi căile de comunicaţie) urmăreşte sistematizarea cunoştinţelor dobândite/în curs de acumulare printr-o redare schematică a informaţiei, vizând observarea succesiunii logice a elementelor problematicii geografice incidente. Concepută ca algoritm de studiu, complinind studiul hărţilor expuse în manuale, secţiunea capătă astfel consistenţa unui ghid al elevului, menit unei asimilări active şi eficiente a materiei.
Modelele alcătuind substanţa celei de-a doua secţiuni a volumului – 15 variante, cu câte 5 subiecte –, cu structură asemănătoare celor elaborate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Centrul Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar şi însoţite în finalul cărţii de bareme de corectare şi notare (detaliate, incluzând exemple orientative de abordare a cerinţelor, sprijin, în cazul elevilor, pentru autoevaluare, iar în cel al cadrelor didactice, prin introducerea modelelor în studiul la clasă, pentru notarea obiectivă a elevilor), abordează o varietate de itemi, ce oferă o acoperire completă conţinuturilor temelor semestrului al II-lea şi asigură o familiarizare deplină cu structura unui test, cu gradul de dificultate a subiectelor şi exigenţa operării corecturii.

CUPRINS
Consideraţii introductive
Partea I: Conţinutul temelor pentru semestrul al II-lea
Partea a II-a: Modele de teze cu subiect unic
Bareme de corectare şi de notare

OPINIA CITITORILOR

Rating general
4.9 (7 review-uri)
5 stele
6
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
nu am ajuns inca in a8 dar stiu cum sunt tezele va urez mult succes si sa treceti cu bine peste ele chiar daca luati o nota mica sa nu va intristati multa bafta!
5
felicitari madalinei!
5
ehhhhhheeeee avem de invatat la greu dc vrem sa luam nota mare
4
nu sunt grele....dar nici usoare...sper sa reusiti sa treceti in perioada asta cu teze ....SUCCES!
5
nu mi se pare asa greu sper sa trec cu bn de aceasta teza....BAFTA TUTUROR
5
chiar daka sunt mai grele vom trece si sem asta bafta la teze tuturor
5
Nu stiu de ce se plang toti...Mi mi s-a parut simpla teza cu subiestc unic la geo. Am luat 10 fara greseala. L-am terminat intr-o ora desi timpul de lucru era de 2 ore

Geografie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.