Teste pentru evaluarea nationala. Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a (Mirela Mihaescu)

Teste pentru evaluarea nationala. Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a (Mirela Mihaescu)
-5%
Preț: 21,20 lei
22,32 lei (-5,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Caietul reprezinta un material valoros de practica pentru elevul aflat in pragul testarii nationale, fiindu-i de real ajutor prin testele care respecta structura, aspectul, numarul de itemi, si modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Nationala.

Testele INTUITEXT au o structura ce respecta precizarile Metodologiei de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, in anul scolar 2014-2015, care a fost aprobata cu nr. 5123 din 15. 12. 2014. Formatul celor 11 teste este asemanator cu cel al evaluarilor internationale, conform precizarilor acestei Metodologii (Art. 9).

La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvarile, pentru ca elevul sa se poata verifica singur. Cele 8 pagini de raspunsuri il vor ghida pe elev in procesul de autoevaluare.

Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare si ilustrare) in conditii exceptionale. Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecarui test la marginea paginilor, elevului ii este usor sa identifice locul acestora in caiet, printr-o simpla rasfoire. Totodata, realizarea grafica exceptionala contribuie la buna intelegere a cerintelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurinta. Ilustratiile sunt clare si reprezinta un adevarat suport pentru textul pe care il insotesc.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzatori competentelor de evaluat la clasa a II-a si continuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoala sau acasa. Este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul in care se abordeaza un text pentru formarea competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si sugestii pentru formarea la elevi a competentelor de producere a mesajelor scrise.

Caietul de teste pentru Evaluarea Nationala pentru disciplina Matematica si explorarea mediului face parte din pachetul INTUITEXT pentru clasa a II-a: Manualul de Matematica si explorarea mediului, Caietul elevului, Caietul de teste, Ghidul Invatatorului


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Numar de pagini: 56 pagini color
Dimensiune: 20, 5 x 26 cm
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.