Teste grila recapitulative. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala. Editia a III-a, Mihail Udroiu, SOLOMON

Teste grila recapitulative. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala. Editia a III-a, Mihail Udroiu, SOLOMON
PRP: 69,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 66,41 lei
Diferență: 3,49 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Procedura

DESCRIERE

 

Proiectul este unic pe piata de carte juridica prin conceptul sau, fiind prima culegere de teste grila care grupeaza intrebarile pentru toate cele patru materii intr-un singur test, si se evidentiaza prin nivelul extrem de ridicat de tehnicitate in realizarea acestora.

Editia de fata este fidela unui sistem deschis – o singura varianta corecta sau doua variante corecte dintre cele trei propuse – si, fata de editia anterioara, contine grile noi sau variante noi de raspunsuri la unele grile, inclusiv din materia introdusa suplimentar in anul 2021 in programele examenelor de admitere in profesie. Cititorii fideli ai acestei culegeri vor constata ajustari, mai mult sau mai putin semnificative, ale grilelor, autorii fiind receptivi la observatiile primite de la public, caci, chiar daca aceste observatii ar putea fi evaluate, finalmente, ca… neintemeiate, pentru a ramane in limbajul, tehnic, al dreptului, interesul autorilor este de a lua permanent pulsul publicului si de a reactiona in sensul unei permanente clarificari.

Grilele sunt elaborate avand in vedere legislatia in vigoare, precum si deciziile pronuntate in recurs in interesul legii (RIL), hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept (HP) date de Inalta Curte de Casatie si Justitie si solutiile pronuntate de Curtea Constitutionala pana la data de 30 august 2021.

 

Autori: Bogdan Dumitrache, Mihail Udroiu

Nr. pagini: 312

Format: Academic, X4

Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0961 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.