Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Editia a III-a actualizat aprilie 2009

Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Editia a III-a actualizat aprilie 2009
-20%
Preț: 44,00 lei
55,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Editia a III-a actualizat aprilie 2009. Prezentare - Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta. Editia a III-a actualizat aprilie 2009. Cuprins:

Drept civil
Drept procesual civil
Drept penal
Drept procesual penal

La elaborarea acestei lucrari s-au avut in vedere modificarile aduse legislatiei in domeniu pana la data de 1 aprilie 2009.

Prezenta lucrare constituie un instrument de lucru necesar pentru cel putin doua considerente:

- prin modul de formulare a testelor s-a urmarit dezvoltarea rationamentelor logico-juridice ce trebuie intelese si folosite de orice aspirant la functia de magistrat sau avocat;
- continutul complex si atentia sporita acordata fiecarui detaliu de tex legal ne indreptateste sa consideram ca invatarea prin metoda testelor grila constituie una din cele mai bune metode de fixare
a informatiei juridice si de repetare a materiei in acelasi timp.

Sub acest ultim aspect, lucrarea de fata este deopotriva utila studentilor facultatilor de drept.
Lucrarea cuprinde un numar de 3618 teste grila, structurate atfel: drept civil - 1071 teste, drept procesual civil - 757 teste, drept penal - 667 teste, drept procesual penal - 823 teste, 3 teste recapitulative, fiecare cuprinzand 100 teste.

Consideratia deosebita pe care o avem fata de beneficiari ne-a determinat sa procedam la reactualizarea lucrarii in raport de modificarile legislative intervenite in domeniu oana la data de 1 aprilie 2009.
Spre deosebire de anterioarele editii, fiecare test a fost formulat astfel incat sa existe doar 3 variante de raspuns, putand fi corecte doar una sau doua variante.

Nr. pagini: 699

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.