Teste de istorie pentru admiterea la ACADEMIA DE POLITIE

Teste de istorie pentru admiterea la ACADEMIA DE POLITIE
Preț: 31,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2020
Categoria: Teste grila

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza candidatilor care se pregatesc pentru concursul de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti. 

Testele de evaluare au fost intocmite pe baza informatiilor din cele sapte manuale de istorie pentru clasa a XII-a aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si in conformitate cu programa de examen stabilita pentru disciplina istorie valabila pentru concursul de admitere la Academia de Politie.

Teste sunt structurate pe capitole, ordonate cronologic, pentru o fixare mai logica si temeinica a materiei. Numarul lor difera in functie de dimensiunile fiecarui capitol. In cele mai multe cazuri testele sunt tratate tot cronologic, permitand o verificare si pe parcursul parcurgerii unui capitol. La final sunt prevazute 15 teste finale de verificare, care cuprind, in mod echilibrat, intrebari din fiecare capitol. La finalul fiecarui set de teste sunt prevazute raspunsurile si cateva explicatii acolo unde este cazul.

Indicat este sa se aprofundeze temeinic fiecare capitol si abia atunci sa se verifice infromatia prin teste. Orice informatie teoretica este esentiala. De asemenea, testele trebuie abordate cu atentie, mai ales la detalii legate de:

- Data unui eveniment
- Personaje contemporane unele cu altele
- Corelatii intre domnitori si spatii istoriec
- Atentie la "cuvinte magice" precum: anterior, ulterior, stanga, dreapta, sud, nord, est, vest, exclusiv, inclusiv, suzeran, vasal, datat, descoperit etc.
- La exercitiile de cronologie, scrieti-va anii evenimentelor si va va fi mult mai usor sa stabiliti ordinea corecta
- Mare atentie la termenii istorici

 

Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 308
Format: 13x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.