Teoria si practica nursing. Nursing in medicina interna (MI I-II), volumul V

Teoria si practica nursing. Nursing in medicina interna (MI I-II), volumul V
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Vasile Baghiu - Teoria si practica nursing, volumul V. Nursing in medicina interna (MI I-II), planuri de ingrijire orientate pe diagnostice nursing NANDA-I cu proceduri specifice pentru pacientii cu afectiuni respiratorii, cardiovasculare, reumatismale, hematologice, digestive, endocrine, metabolice si renale.

Este explorat aici procesul de nursing si sunt prezentate 52 de planuri de ingrijire pe afectiuni specifice medicinei interne (pulmonare, cardiovasculare, reumatismale, hematologice, digestive, endocrine, metabolice si renale), de fapt pe toate tipurile de patologii din medicina interna incluse in noul curriculum al scolilor postliceale sanitare, mai precis in programele pentru modulul „MEDICINA INTERNA SI NURSING SPECIFIC - I, II”.

O lucrare utila atat elevilor, studentilor si profesorilor din invatamantul sanitar, cat si asistentilor medicali.


Anul aparitiei: 2020
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.