Teodramatica. Vol. III - Dramatis Personae. Persoanele in Hristos

DESCRIERE

Volumul de fata apeleaza in multe privinte la ingaduinta cititorului.

Pe de o parte, in virtutea situatiei lui paradoxale in cadrul unei teorii a teodramei: caci vrea sa introduca personajele importante pentru piesa in sine, fara a intra in piesa in sine, un lucru posibil numai daca ele sunt deja distincte ca personaje ale acestei piese, conditionate si modelate launtric de caracterul lor dramatic si de plasarea lor in desfasurarea teologica a evenimentelor din aceasta lume. In multe locuri, acest lucru devine evident vizibil sau este reamintit.

In plus, cu fiecare personaj principal, vom intra in zona unor tratate teologice extinse, pe care in nici un caz nu le putem parcurge aici in toata anvergura lor. In acest succint program teatral nu putem oferi decat o schita, un contur al personajelor de cauza, doar in asa masura incat sa devina de pe acum vizibila pozitia lor in drama. Acest contur nu este tratat nici in vederea unei completari materiale ulterioare: ceea e va urma nu va fi nimic altceva decat drama anuntata in titlul general al acestei lucari.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.