Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

PRP: 14,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 11,62 lei
Diferență: 2,38 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII. Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X– XII si scolilor profesionale, anii I– IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folositeîn laboratorul de cofetarie– patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folositeîn cofetarie– patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor,înghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impuneîn atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competentelor profesionaleîntr-un mod atractiv si practic.

    
Autori: A. Manailescu, G. Pantu
Anul publicarii: 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0783 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.