Tehnologia instalatiilor si echipamentelor electrice

Tehnologia instalatiilor si echipamentelor electrice
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Electronica

DESCRIERE

Cartea „Tehnologia instalatiilor si echipamentelor electrice” avand ca autor pe d-ul dr. ing. Diodiu Lucian face o expunere vasta a problematicii tehnologiilor din domeniul ingineriei electrice, inclusiv a unor domenii conexe ca tehnologia SMT a PCBA-urilor si protectia ESD.

Cartea se adreseaza in primul rand studentilor de la facultatile din domeniul Ingineriei electrice si electronice si Electroenergetice, dar nu numai, fiind o sursa de informatie si pentru inginerii tehnologi sau proiectanti, prin actualitatea documentatie si modul accesibil de prezentare.
Lucrarea valorifica experienta de tehnolog si cadru didactic a autorului, constituind un valoros suport de curs si material documentar in domeniul tehnologiilor electrice, electronice si electroenergetice moderne.

Problematica optimizarii tehnice si tehnologice a instalatiilor si echipamentelor electrice este de stricta actualitate si intr-o continua dinamica, astfel ca o carte care sa prezinte didactic si cat mai complet cele mai importante aspecte legate de tehnologiile de fabricatie moderne este bine venita. Fara a face o abordare exhaustiva (care ar fi extrem de vasta) a tehnologiilor instalatiilor si echipamentelor electrice cartea abordeaza cele mai importante aspecte legate de:

• Modul de organizare a productiei industriale,
• Erorile din procesele industriale,
• Calitatea si fi abilitatea instalatiilor si echipamentelor electrice,
• Tehnologia motoarelor si generatoarelor,
• Tehnologia transformatoarelor de putere,
• Tehnologia tablourilor electrice,
• Tehnologia posturilor si a statiilor de transformare,
• Tehnologia liniilor electrice aeriene,
• Protectia anticoroziva,
• Tehnologia echipamentelor si instalatiilor pentru medii explozive,
• Tehnologii electronice (SMT),
• Protectia ESD.

Lucrarea foloseste atat o prezentare didactica accesibila si sistematica a aspectelor teoretice, cat si documentatie tehnica de actualitate (de la fi rmele din domeniu). Pentru claritatea expozeului, lucrarea utilizeaza metode sintetice de prezentarea a informatiei (tabele, grafi ce, scheme) si abunda in fi guri si poze sugestive, care faciliteaza intelegerea problemelor tehnologiilor moderne din domeniu.

Din analiza continutului cartii rezulta ca ea este de actualitate, originala si oportuna, cu un bagaj de informatii valoros, interesanta si prezentata clar si sugestiv.
Publicarea cartii este oportuna si importanta pentru activitatea didactica a autorului si mpentru pregatirea viitorilor si actualilor ingineri tehnologi.

An aparitie     2021
Dimensiuni     16. 5×23. 5
Numar pagini     268

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Electronica

Created in 0.082 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.