Tehnologia de cultura - Champinion

Tehnologia de cultura - Champinion
-20%
Preț: 20,80 lei
26,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Tehnologia de cultura - Champinion de Ioana Tudor. "CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade....







Numar pagini:288
Anul aparitiei: 2010

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.