Tehnici proiective în evaluarea personalităţii

Tehnici proiective în evaluarea personalităţii
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-015-1
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 336
Categoria: Curs

DESCRIERE

Tehnicile proiective, ca instrumente de evaluare psihologică, constituie un domeniu fascinant şi controversat al psihodiagnosticului. Printre altele, ele fac posibilă cunoaşterea personalităţii omului la nivelul profund al fantasmelor şi tendinţelor inconştiente care se reflectă în comportament. Lucrarea de faţă, destinată studenţilor şi practicanţilor în Psihologie, este o abordare a unor tehnici proiective clasice şi conţine descrieri şi aplicaţii practice ale acestora.
Nicolae Dumitraşcu este doctorand al Universităţii de stat din Bucureşti şi lector la Universitatea Titu Maiorescu, disciplina Tehnici Proiective. A tradus trei lucrări cunoscute din acest domeniu despre testele Szondi şi Rorschach şi este membru al International Szondi Association şi al International Rorschach Society. Principalele lui domenii de interes sunt evaluarea psihologică, relaţia dintre creativitate şi tulburarea mentală şi personalitatea bolnavului psiho-somatic.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.082 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.