Ted Andrews, Cum sa iti dezvolti clarviziunea cu ajutorul cristalelor. Instrumente pentru prezicerile stravechi si clarviziunea moderna - Cristalele si Noua Era

Ted Andrews, Cum sa iti dezvolti clarviziunea cu ajutorul cristalelor. Instrumente pentru prezicerile stravechi si clarviziunea moderna - Cristalele si Noua Era
-10%
Preț: 32,40 lei
36,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 328
Categoria: Altele

DESCRIERE

Globurile de cristal si holurile de cristal sunt niste instrumente de divinatie puternice si traditionale. Cristalele va permit sa accesati, sa amplificati si sa proiectati energii care nu sunt disponibile in mod normal. Utilizarea lor in vindecare, activarea creativitatii, prevestirea viitorului si echilibrarea sistemului energetic uman, este atemporala.

   Aceasta carte completa despre prezicerea in cristal scrisa de autorul de succes Ted Andrews, prezinta tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a incepe folosirea acestei metode frumoase de divinatie, inclusiv:
  • Instructiuni pentru dezvoltarea clarviziunii cu ajutorul globului de cristal
  • Tehnici pentru acordarea cu ghizi spirituali, ingeri si deve
  • O varietate de metode de preziceri in cristal
  • Metode de vindecare cu ajutorul globului de cristal
  • Metode de divinatie in apa
  • Utilizarile si efectele diferitelor tipuri de globuri de cristal
  • Explorarea trecutului, prezentului si viitorului cu ajutorul globului de cristal


Cuprins:

PARTEA INTAI• GLOBURILE DE CRISTAL... 9

  I. Divinatie si Clarviziune... 11
Exercitiul 01 - Primii Pasi Catre Dezvoltarea Clarviziunii... 22
Exercitiul 02 - Firul Ariadnei... 26
  II. Clarviziunea in Cazul Privitului si Prezicerii Extrasenzoriale... 43
Exercitiul 03 - Ajutoare Pentru Deschiderea Viziunii Tale Interioare... 63
Exercitiul 04 - Comunicarea cu Clarvazatorii Stravechi... 69
Exercitiul 05 - Respiratia Extrasenzoriala... 74
   III. Pregatiri Elementare Pentru Sedinta de Prezicere... 77
Exercitiul 06 - Magnetizarea Globului Prin Respiratie... 92
Exercitiul 07 - Magnetizarea Globului Prin Intermediul Ochilor... 94
Exercitiul 08 - Magnetizarea Globului Cu Mainile... 97
Exercitiul 09 - Purificarea si incarcarea Prin Vizualizare... 100
Exercitiul 10 - intalnirea cu ingerul Cristalului... 101
   IV. Prezicerea in Globul de Cristal... 107
Exercitiul 11 - Jurnalul Prezicerii in Cristal... 134
   V. Ritualuri Cu Globul De Cristal... 139
Exercitiul 12 - Divinatia si Arborele Vietii... 141
Exercitiul 13 - Prezicerea in Cristal Cu Ajutorul ingerilor... 150
Exercitiul 14 - Vindecarea Cu Ajutorul Globului Tau De Cristal... 159

   PARTEA A DOUA• BOLURILE DE CRISTAL... 167

   VI. Aparitia Bolurilor De Cristal... 169
Exercitiul 15 - Invocarea imparatesei Bolului de Cristal... 187
   VII. Notiuni De Baza despre Bolul de Cristal... 193
Exercitiul 16 - Absorbtia Sunetelor de Cristal... 204
Exercitiul 17 - Ritualul de imbaiere al Bolului de Cristal... 207
Exercitiul 18 - Tehnicile de Rugaciune pentru Bolul de Cristal... 208
Exercitiul 19 - Spiritele Bolului... 211
Exercitiul 20 - Roata Vietii... 214
   VIII. Magia Vindecarii cu Ajutorul Bolurilor de Cristal... 221
Exercitiul 21 - Echilibrarea Aurei... 235
Exercitiul 22 - Cantecele Chakrelor... 237
Exercitiul 23 - Vindecarea la Distanta Mare... 240
Exercitiul 24 - Aromoterapia prin Bolurile de Cristal... 245
Exercitiul 25 - Crearea Camerelor de Vindecare... 247
   IX. Crearea Elixirelor din Flori si Pietre Geme... 251
Exercitiul 26 - Pregatirea Elixirelor Tale Magice de Vindecare... 276
Exercitiul 27 - incarcarea si Depozitarea Elixirelor Tale... 282
   X. Cantecele de Ceremonie ale Bolului de Cristal... 285
Arhetipurile Fundamentale ale lui Carl Jung... 293
Exercitiul 28 - Calatoria Magica in Pantecul Cristalului... 296
   XI. Alte Cantece ale Bolului de Cristal... 305
Exercitiul 29 - Ritualurile pentru Relatii... 307
Exercitiul 30 - Cantecul Pacii... 311
Exercitiul 31 - Sunetul Prezicerilor... 312
Exercitiul 32 - Calatoriile Astrale... 315

BIBLIOGRAFIE... 321
INDEX... 325


Fragmente:


pag. 21-22

   Divinatia si clarviziunea incep intotdeauna cu sinele. Clarvazatorii trebuie sa fie capabili sa se lepede sau sa dea deoparte sinele exterior si sa priveasca mai aproape, in spatele propriilor masti sau al mastilor celor pentru care ei vad. Prin dezvoltarea divinatiei si a clarviziunii, invatam sa ne privim diferit pe noi insine si lumea. invatam sa vedem conexiuni si tipare acolo unde nu le-am vazut la inceput. Aceasta ne intoarce la Principiul Corespondentei pe care l-am discutat mai devreme. Totul este conectat cu tot ceea ce exista. Nu exista ceva insignifiant sau fara vreo consecinta. Partea mai mica va reflecta tiparele partii mai mari.
   Din mai multe puncte de vedere este ca si cum ai sta intre doua oglinzi. Exista mai multe reflexii in ambele oglinzi, dar toate sunt legate de o singura imagine primara. Cu ajutorul clarviziunii si a divinatiei, noi invatam sa vedem toate firele si partile povestii, trecutul si/sau viitorul, ceea ce ne va duce catre sau in afara unui anumit moment din timp sau spatiu.
   Divinatia si clarviziunea nu trebuie sa fie doar de natura predictiva. Ele au multe alte aplicatii. Pot fi folosite pentru autocunoastere, clarificare, obtinerea unor noi perspective si chiar accesarea cunoasterii ascunse. Ele sunt eficiente cand suntem confuzi sau cand trecem prin perioade de tranzitie. Ne ajuta cand initiem noi proiecte sau noi cai sau cand punem capat unui lucru vechi. Ele dezvaluie posibilitati si moduri optionale de actiune. Pot fi utilizate pentru a descoperi aspectele:"cand, unde, cum si de ce" ale situatiilor.
   Aceasta inseamna ca ceea ce s-a prezis se va si intampla? inseamna ca evenimentele vietii sunt predestinate? Ori de cate ori oamenii incep sa exploreze divinatia, clarviziunea si alte aspecte ale taramului extrasenzorial, exista si grija in ceea ce priveste intrebarea legata de liberul arbitru versus destin. Daca prezicem viitorul, mai putem apoi sa-l schimbam? Daca cercetam trecutul, acest lucru va schimba prezentul?
   Ceea ce s-a prezis nu trebuie sa se si intample. Sunt multi factori care influenteaza rezultatul final al evenimentelor, intotdeauna avem liber arbitru. Avem libertatea de a face alegeri, de a actiona si de a lua decizii. Prin actiunile sau lipsa actiunilor noastre exista consecinte - pozitive sau negative sau indiferente - care vor avea probabil mai multe sanse sa se intample. Alegerile sau actiunile noastre (sau lipsa acestora), determina anumite probabilitati care pot fi prevazute si prezise. Anumite tipare, anumite cursuri sau probabilitati ale evenimentelor sunt puse in miscare.
   A invata sa prezici implica sa recunosti legaturile si tiparele existente la un nivel superior. Daca vezi tiparul care a condus o persoana intr-un anumit punct din viata sa, atunci poti sa vezi unde este cel mai probabil sa duca acel tipar, daca nu este schimbat. Divinatia si clarviziunea te ajuta sa intelegi ca in vietile noastre exista putine limite si multe alegeri. Ele te ajuta sa realizezi consecintele posibile si astfel, te ajuta sa actionezi in mod benefic. Urmatoarele doua exercitii te vor ajuta sa-ti schimbi constiinta, pentru a vedea sau prezice mai usor tiparele existente.

   Exercitiul 01 - Primii Pasi Catre Dezvoltarea Clarviziunii

   Daca nu putem observa un tipar, nu vom putea sa-l schimbam sau sa profitam pe deplin de el. O modalitate de a dezvolta abilitatea de a vedea tipare este aceea de a incepe sa vedem totul si pe toti pe care-i intalnim, ca pe ceva simbolic. Desi unii vor considera acest lucru ca fiind unul superstitios, cu cat lucram mai mult cu simbolismul, cu atat ne este mai usor sa filtram si sa separam ceea ce este neimportant, de aspectul semnificativ. La fel ca in cazul dezvoltarii tuturor abilitatilor, este nevoie de practica.
pag. 110-111

   Acest lucru are o semnificatie atat simbolica, cat si concreta.) Realizeaza o relaxare progresiva. Respira adanc de cateva ori si inchide ochii. Trimite ganduri si energie calda si linistitoare catre fiecare parte a corpului tau. Nu te grabi. Cu cat esti mai relaxat, cu atat mai eficienta va fi prezicerea extrasenzoriala.
   Deschide ochii si ridica globul. Atinge-l usor sau daca doresti, treci pur si simplu cu mana deasupra suprafetei sale, precum am descris mai devreme. Niciuna dintre aceste metode nu este mai eficienta ca cealalta. Mai tarziu, daca prezici pentru altii, va fi in regula, de asemenea, sa le permiti acestora sa atinga si sa tina in mana globul. il vei curata intre fiecare prezicere, astfel incat sa nu existe vreo interferenta. Daca iti permiti tie sau celor pentru care prezici sa ridice in mana globul, aceasta nu va interfera cu viziunile globului. In realitate, acest lucru le va intensifica. Motivul principal mentionat in trecut de a nu tine in mana globul era acela de a preveni lasarea amprentelor si a petelor asupra lui.
   Acum, vizualizeaza si imagineaza-ti cum globul prinde viata pentru tine, odata ce iti treci mainile pe deasupra lui sau il atingi. inchipuie-ti aceasta actiune ca si cum ai activa puterea lui (si a ta). Dupa ce faci acest lucru timp de cateva minute, pune globul inapoi la locul lui.
   Gaseste un punct sau un model de pe cristal care te fascineaza si concentreaza-te asupra lui. Priveste in interiorul acelui punct si dincolo de el, dar nu te fixa in mod special pe el sau pe suprafata lui. Este similar cu a te uita dincolo de reflexia ta in oglinda, pentru a vedea ce se intampla in spatele imaginii reflectate. Priveste globul sau acel punct de pe el precum o fereastra sau un portal prin care privesti si observi evenimente dincolo de el. Daca globul tau este incetosat sau alburiu, focalizeaza-te asupra unui punct clar sau a unei deschideri clare din cadrul acestui aspect laptos. Imagineaza-ti aceasta deschidere precum un tub sau o luneta prin care poti vedea lucrurile mai clar si mai focalizat. inchipuie-ti acest lucru ca un coridor pe care-l poti privi atent pentru a vedea la celalalt capat al sau oameni, activitati si evenimente. Foloseste imaginile care par ca se potrivesc cel mai bine pentru tine si nu-ti fie teama, cu timpul, sa le adaptezi.
   Privirea ta atenta ar trebui sa fie una confortabila si relaxata. Nu ar trebui sa te uiti fix, intens. Fixeaza-ti ochii asupra globului ca si cum ai privi dincolo de suprafata sa exterioara. Foloseste o privire asemanatoare cu cea pe care o folosesti in timpul visarii cu ochii deschisi - o focalizare ca si cum ai privi in gol.
   Mentine aceasta privire si, pur si simplu, tine-ti mintea deschisa. Nu incerca sa obtii anumite informatii. Nu te ingrijora daca mintea rataceste in timp ce privesti atent. Aceste abateri vor fi deseori semnificative si vor reflecta domenii ale vietii tale asupra carora globul incearca sa arunce o lumina, sa le clarifice. La acest moment in dezvoltarea tehnicii tale de prezicere este mai important sa permiti viziunilor sa apara de-a lungul unei conduite naturale, si nu a uneia controlate in mod constient. Mai tarziu, pe masura ce devii mai priceput, poti alege ca in timp ce te relaxezi si atingi usor globul de cristal, sa te concentrezi pe anumite intrebari sau griji inainte de a efectua prezicerea efectiva.
   La inceput, mentine sedintele de prezicere intre cinci si zece minute. Pentru multi care abia acum se deschid din punct de vedere extrasenzorial, prezicerea poate fi obositoare pentru energiile fizice, emotionale, mentale si spirituale. Privirea si prezicerea in glob pentru o durata de timp prea mare si intr-un mod prea frecvent, iti va face sistemul nervos hipersensibil. La fel ca in orice caz, este nevoie de timp si antrenament pentru a dezvolta rezistenta psihica. Odata ce concentrarea si rezultatele tale se imbunatatesc, extinde timpul prezicerii.
   Pentru incepatori, este bine, de asemenea, sa efectueze doar o singura prezicere extrasenzoriala pe zi. Chiar si pentru cei care sunt mai avansati recomand sa prezica pentru ei doar o singura data pe zi. Acest lucru impiedica sa te bazezi prea mult pe...pag. 217-218

   in timp ce bolul incepe sa cante, vizualizeaza-te fiind inconjurat de culori profunde, de un albastru intens si violet. Observa cum se formeaza in jurul tau spirale de violet si de albastru. Vizualizeaza miscarea timpului asa cum se reflecta in natura.
   inca o data, reda cantecul bolului in sensul acelor de ceasornic. Pe masura ce faci acest lucru, pe fundalul spiralelor albastre vei vedea soarele stralucitor deasupra unui copac care reflecta trecerea anotimpurilor de la primavara la vara, toamna si apoi, iarna. De indata ce soarele se deplaseaza pe cer, frunzele incep sa inmugureasca. Apoi, acestea se transforma intr-un verde bogat, doar pentru a fi pictate in culorile toamnei, insa, in cele din urma, vor cadea pe pamant. Crengile goale ale copacului sunt acoperite de zapada, apoi zapada se topeste, dezvaluind primii muguri ai primaverii. Observa cum fiecare anotimp trece dintrunul in altul, dupa cum fiecare an urmeaza un altul. Toate acestea urmeaza acelasi tipar. Toate au acelasi ritm si proces ciclic. incepi sa observi ca anotimpurile se schimba in conformitate cu miscarea de rotatie a culorilor albastru si violet. Pe masura ce culorile se rotesc, copacul se transforma.
   Opreste miscarea baghetei in sensul acelor de ceasornic si permite-i sunetului sa se estompeze. in acest moment, acelasi lucru se intampla si cu imaginea soarelui si a copacului. Apoi, vor ramane doar spiralele violet de energie. Vei incepe o miscarea baghetei pe bol in sensul invers acelor de ceasornic. Pe masura ce faci acest lucru, luna incepe sa se ridice pe fundalul culorilor. Vei vedea trecerea de la luna noua la cea plina si inapoi la cea noua - implicit parcurgerea fiecarei etape. Vei incepe sa ii vezi ritmul, pe masura ce se va misca in spiralele timpului violet.
   Vei opri cantarul si, din acest moment, imaginea lunii incepe sa se estompeze. inca o data, vei lovi usor marginile bolului, de 12 ori. Cu fiecare sunet al bolului, peisajul se schimba, observandu-se din ce in ce mai clar. Cerul si pamantul este plin de umbre de albastru si violet. E ca si cum ai gasit un vid in care totul pe pamant se odihneste in uitare. Deasupra ta se afla soarele si luna. De jur-imprejurul tau exista ceasuri de toate tipurile si dimensiunile: pendule, ceasuri cu cuc si ceasuri de mana... acestea sunt atarnate in copaci si sunt gravate in piatra. intregul peisaj este fantastic, semanand cu un tablou de-al lui Dali.
   Unele dintre ceasuri functioneaza in sensul acelor de ceasornic, masurand minutele. Altele functioneaza in sensul invers acelor de ceasornic. Acele unora dintre acestea se rotesc fara oprire. Unele par ca nu functioneaza. Pe masura ce te vei apropia de acestea, vei observa ca in fata fiecarui ceas exista cate un episod din viata ta. Unele dintre acestea reflecta perioadele de invatare. Altele reflecta tiparele relatiilor. Unele reflecta fluctuatiile financiare. Altele reflecta miscarea de la o incarnare la alta.
   In cadrul acestor fragmente de timp se afla tiparele si ritmurile intregii tale vieti. Doar atunci cand le vei aduce pe toate in armonie va aparea adevarata iluminare spirituala. Pe masura ce vei lucra sa aduci acele ceasului tau in sincronicitate, la fel se va schimba si"norocul" tau.
   Vei incepe sa atingi ceasurile si, cu ajutorul degetelor, vei forta acele unor ceasuri sa intre in sincronicitate. iti vei ghida mainile, incetinind unele dintre acestea si accelerandu-le pe celelalte. in timp ce faci acest lucru, gandeste-te la tine. Exista atat de multe ceasuri, atat de multe ritmuri. Este atat de mult de facut. Apoi, vei intelege ca pe masura ce vei invata sa controlezi ritmurile, vei avea tot timpul din lume la dispozitie.
   Odata cu aceasta realizare se va auzi un cantec profund, asa cum marele ceasornic al Universului ar suna pentru ca tu sa il percepi. iti ridici ochii catre cer, si vezi cum soarele si luna convietuiesc intr-o armonie totala. Acest lucru iti da emotii si te incanta. iti aminteste ca totul poate fi posibil si ca toate limitele sunt doar acelea pe care ti le impui singur sau pe care accepti sa-ti fie impuse.pag. 290-291

   Imaginatia ghidata, care se intalneste in multe forme de meditatie, produce stari modificate ale constiintei. Daca sunt concentrate si focalizate prin intermediul sunetelor bolului de cristal, aceste imagini ne pot conduce la conectarea energiilor noastre individuale cu energiile arhetipale ale universului. Imaginile arhetipale reflecta energiile primare ale universului, asa cum au fost de la bun inceput. Arhetipurile sunt sursa primordiala de energie, primul nivel in care divinul incepe sa ia asupra sa o forma sau o imagine concreta. Toate imaginile si simbolurile induse prin ghidaj sunt derivate din arhetipuri, si la un moment dat, pe parcursul evolutiei si dezvoltarii noastre, simbolurile si imaginile trebuie sa ne conduca inapoi la arhetipuri. Daca nu vom incerca sa ne intoarcem la arhetipuri, nu vom progresa dincolo de un anumit prag. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu bolurile de cristal, imaginile ghidate prin meditatie ne ajuta in fuziunea dintre mintile noastre finite si mintea infinita a universului.
   Folosirea tonurilor in meditatie poate facilita un raspuns mai profund in constiinta noastra. Sunetele bolului de cristal pot fi incorporate in meditatii pentru a spori efectele imagisticii noastre. O modalitate de a face acest lucru este prin calatoria magica. Aceasta este o varianta a tehnicii cabalistice cunoscuta sub numele de practica de investigare a cailor. Este o metoda care deschide usile catre planul astral si alte dimensiuni. Imaginile utilizate in meditatie sunt cele ale unei calatorii. Pur si simplu, te vizualizezi cum parcurgi o calatorie mistica sau magica. Aceasta se intituleaza astazi calatorie samanica, desi, in realitate, exista diferente mici. Scopul calatoriei va determina ce vei intampina dea lungul drumului.
   O intrebare destul de frecventa este cum sa diferentiezi o adevarata calatorie samanica sau magica de o vizualizare imaginativa. Ambele presupun procesul de vizualizare, dar intr-o calatorie samanica sau magica devenim o parte a procesului, pe care il experimentam ca fiind real, asemanator manierei viselor noastre din timpul noptii. Prin folosirea bolului, vizualizarea si imagistica din meditatiile noastre ne energizeaza si ne intaresc, astfel incat sa ne putem deschide catre acea experienta completa.
   Noi folosim bolul pentru a initia calatoria si pentru a ne ajuta in concentrarea constiintei. invatam sa conducem sunetele catre nivelurile cele mai profunde ale constiintei, unde imagistica poate fi folosita pentru eliberarea energiilor care se manifesta in viata noastra. Prin calatoria magica cu bolul de cristal, invatam sa ne aliniem cu fortele universului pentru imbunatatirea vietii noastre, mai degraba decat sa intram in contradictie cu aceste forte. Noi lucram mult mai eficient cu vechiul Principiul Hermetic al Corespondentei:"Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus". Ceea ce facem la un singur nivel ne influenteaza la toate celelalte niveluri. Acestea sunt inseparabile. Efectele nu pot fi vizibile sau percepute imediat, insa manifestarea lor in circumstantele corespunzatoare vietii fizice este inevitabila.
   Atunci cand cream o calatorie magica, cream o serie de
imagini si actiuni pe care le eliberam treptat in minte, in timpul unei stari relaxate (modificate) a constiintei. Aceasta stare de relaxare ne permite sa ne activam energiile interioare superioare, care sunt apoi concentrate si conduse de catre gandurile noastre. Aceste energii se vor manifesta, in cele din urma, pe un nivel fizic in viata noastra. Calatoria magica utilizeaza imaginatia creatoare si sunetul sacru intr-un mod concentrat, controlat si regizat, pentru a obtine anumite raspunsuri in viata noastra fizica. Vizualizarea calatoriei poate fi vazuta ca pe o reprezentare simbolica a ceea ce manifestam sau dorim sa se manifeste. Acest lucru poate insuma orice, de la o mai mare abundenta, la prosperitate, clarviziune si o noua iubire.
   Imaginatia este una dintre cele mai valoroase lucruri ale noastre. Este o calitate umana care poate fi dezvoltata pentru imbunatatirea si completarea vietilor noastre. Aceasta nu este un instrument de evadare, ci un instrument de crestere. De fapt, imaginatia reprezinta orientarea unor imagini specifice intr-un...

Nr. de pagini: 328
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.