Taina Liniştitului domn Genardy

Taina Liniştitului domn Genardy
-20%
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-707-039-9
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 336
Categoria: Romane

DESCRIERE

Un om drăguţ, întotdeauna răbdător, întotdeauna amabil şi săritor. Şi atât de bun cu copii. Era foarte îndrăgit. În cartier cunoştea personal pe fiecare, se adresa fiecăruia pe nume, se interesa cum o duc părinţii, copiii şi nepoţii, unchii, mătuşile şi bunicile, câinii, pisicile, papagalii şi cât sunt de prospere grădinile de zarzavat de la marginea oraşului.
Toţii spun numai lucruri bune despre el. Dar soţia sa şi-a şters numele lui din memorie.
Când liniştitul domn Genardy se mută cu chirie în casa ei, Ingrid are imediat un sentiment ciudat. Dar până când mama care-şi creşte singură copilul să-şi ia presimţirile în serios, este cât pe ce să fie prea târziu pentru fetiţa ei.

Petra Hammesfahr reuşeşte nu doar să povestească cu mare sensibilitate, ci şi să construiască o tensiune care-ţi ţine nervii încordaţi la maxim.

"O autoare germană care le egalează pe colegele ei americance de thriller."
Welt am Sonntag

Psychothrillerul Taina liniştitului domn Genardy nu numai că a fost tradus în numeroase limbi, dar a şi fost ecranizat cu Iris Berben în rolul principal.

Titlul original: Der stille Her Genardy
Publicată de: Gustav Lübe Verlag, Bergisch Gladbach, 2000
Limba originală: germană
Traducere: Daniela Ştefănescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.062 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.