Taifun in adancuri (Lucian Ciuchita)

Taifun in adancuri (Lucian Ciuchita)
-15%
Preț: 20,46 lei
24,07 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza diversa

DESCRIERE

 Asa a inceput Lucian Ciuchita, in 1996, cu Oameni si Tarmuri si asa a continuat, pret de aproape doua decenii: cautand, scormonind in sufletul oamenilor, incercand sa decanteze albul de negru, binele de rau, eludand zonele gri, toleranta criminala in raport de justitia pura!

A trecut rapid de la poezia lirica la cea filozofica, de la eseul pe teme existentiale la cazurile concrete, s-a impus in media si, de o vreme, ataca furibund spatiul romanesc, cu indreptatirea cu care orice visator zboara spre steaua sa.

Gabriel Alexandru Ionescu
Istoric

 Lucian Ciuchita este cunoscut international in urma celebrului sau proces cu Hollywood, sub invinuirea de plagiere a unui scenariu scris de el de catre realizatorii filmului Escape Plan, cu Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone. Procesul este in curs.

Lucian Ciuchita este absolvent al Facultatii de Cibernetica ASE Bucuresti in anul 1993, doctor in stiinte, scriitor, cineast, membru al Asociatiei Dramaturgilor de Film din 1991, realizator tv in perioada 1990-2000 (TVR, Antena 1).

A beneficiat de o bursa de pregatire in Marea Britanie la Devon and Cornwall Police, in 1993.

Teza sa de doctorat are subiectul Tehnici si metode statistice utilizate in studiul criminalitatii, 1999.

Activitatea sa in cadrul unor servicii speciale, 9 ani in politie si 5 ani in SPP, a constituit o experienta de pret in demersul scrierii unor carti si scenarii de film.
 

Nr. de pagini : 232
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.