Succes la pregatirea examenului de evaluare nationala la limba romana pentru clasa a VIII-a

Succes la pregatirea examenului de evaluare nationala la limba romana pentru clasa a VIII-a
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Nou! „SUCCES la pregatirea examenului de Evaluare Nationala la limba romana pentru clasa a VIII-a” este o culegere de teste de evaluare care se adreseaza cadrelor didactice care predau limba romana, elevilor de clasa a VIII-a care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale, dar si elevilor de clasa a VII-a in vederea pregatirii acestui examen.

Cartea cuprinde:

- Repere teoretice recomandate de programa scolara, insotite de exemple;
- Trei modele de teste rezolvate si baremele asociate, cate unul pentru fiecare dintre cele trei genuri literare – epic, liric si dramatic;
- 12 teste in conformitate cu modelul publicat de MEC pentru Evaluarea nationala 2020-2021, teste realizate de profesori si inspectori cu o vasta experienta la catedra;
- 12 fise de autoevaluare a performantei in rezolvarea testelor.

De ce aceasta culegere?

Culegerea SUCCES propusa de Editura Sigma este realizata de catre un colectiv reputat de autoare in conformitate cu programa scolara de Limba romana in vigoare pentru pregatirea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a, avizata cu OMEC nr. 3472/10. 03. 2020.

Care sunt punctele forte ale culegerii?

- Continutul teoretic este organizat tematic intr-o succesiune usor de parcurs, care simplifica intelegerea si, daca este cazul, (re)invatarea notiunilor studiate in clasele a V-a – a VIII-a.
- Enunturile teoretice sunt insotite de exemple semnificative.
- Subiectele propuse acopera o larga gama de tematici atractive, din toate domeniile de cultura generala.
- Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteza, alcatuite conform modelului elaborat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, asigurand astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat in cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Nationala.


Autori: Amalia Stoenescu, Mariana Cheroiu, Mihaela Mușat, Mihaela Pitrop, Nicoleta Kuttesch
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 223
Format: 20x25

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.061 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.