Stiinte ale naturii, manual pentru clasa a III-a. Semestrul I si II Mirela Mihaescu (editie tiparita si editie digitala)

Stiinte ale naturii, manual pentru clasa a III-a. Semestrul I si II Mirela Mihaescu (editie tiparita si editie digitala)
PRP: 35,12 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,61 lei
Diferență: 3,51 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016

DESCRIERE

Manualul respecta noua programa scolara si are drept scop sprijinirea transferului cunostintelor pe verticala – prin aprofundarea, consolidarea cunostintelor esentiale si a capacitatilor formate si pe orizontala– prin largirea cunostintelor, completarea continuturilor deja insusite. Prin diversitatea metodelor activ-participative abordate, manualul transforma elevul in subiect activ al invatarii, dandu-i posibilitatea de a studia informatia de sine statator, intelegand-o, stocand-o si aplicand-o in mod independent, dezvoltand astfel aptitudinile intelectuale, spiritul de investigatie si creativitate ale acestuia.

Cele doua volume sunt structurate in 5 unitati de invatare (2 pentru primul volum si 3 pentru cel de al doilea). Prin introducerea in paginile manualului a secventelor de invatare prin descoperire, elevii sunt provocati sa descopere si sa investigheze.

Experimentul, activitate constanta in paginile manualului sub denumirea de Laborator, sustine formarea competentei de„a invata sa inveti”, prin activitatile practice pe care le contine.  Invatarea bazata pe proiect - denumita Jurnalul de observatii stiintifice – este valorificata in paginile manualului ca resursa a strategiei de invatare eficienta. Solicitarile nu limiteaza activitatea elevului la o simpla observare, ci ii invita la activitati practice, care faciliteaza invatarea prin experienta.

Manualul ofera modalitati de evaluare traditionale si complementare in concordanta cu specificul disciplinei. Proiectele propuse pentru a fi realizate in grup sau individual contribuie la formarea competentelor sociale, de interevaluare si autoevaluare.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala a manualului contine o serie de animatii cu un pronuntat caracter dinamic si cu un grad ridicat de atractivitate, care asigura predarea conceptelor si notiunilor noi prin respectarea pasilor metodici ai disciplinei. Acestea incurajeaza asimilarea activa a cunostintelor, promoveaza reflectia si stimuleaza activitatea intelectuala.

Manualul digital contine elemente educationale cu grad inalt de interactivitate– simulari de procese, rezolvare de probleme, jocuri educative - prin care elevul reuseste, prin joc, experiment si descoperire, sa atinga un profit cognitiv superior.

Prin maniera atractiva, moderna si creativa in care este conceput, prin ancorarea in realitatile actuale ale societatii pe care copiii le agreeaza la aceasta varsta, manualul de Stiinte ale naturii depaseste statutul de instrument de lucru care faciliteaza predarea-invatarea-evaluarea, intrunind si calitati ce ar putea sa il transforme intr-un fidel prieten alaturi de care copilul exploreaza, se joaca, invata, se bucura, dezleaga enigme, descopera si creste.


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel

Manualele sunt structurate in 2 volume (cate un volum pentru fiecare semestru)

Detalii editie tiparita: fiecare volum contine 48 de pagini color
Detalii editie digitala: varianta digitala contine 94 de imagini care pot sta la baza predarii, 66 de filme si animatii pentru lectii, 33 de jocuri, experimente, simulari.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1032 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.