Statutul functionarilor publici - (Legea nr. 188/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, republicata)

Statutul functionarilor publici - (Legea nr. 188/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, republicata)
-15%
Preț: 42,50 lei
50,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

Cartea"Statutul functionarilor publici", care isi are originile inca in anul 2000, urmare a cercetarii intreprinse in cadrul primului doctorat al autoarei, constituie lucrarea de referinta in materia functiei publice.

Lucrarea"Statutul functionarilor publici" este de un inalt nivel teoretic, dar concomitent e impregnanta de viata, de realitatile pe care le ridica in practica aplicarea legislatiei functiei publice.

Explicatia rezida in faptul ca autoarea - prestigios cadru universitar - a indeplinit functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si ulterior a avut calitatea de senator, iar in prezent este Consilier de conturi, membru al Curtii de Conturi a Romaniei.

Retine atentia si viziunea critica si propunerile pe care autoarea le face, care o recomanda atat teoreticienilor, cat si practicienilor.

 Prof. univ. dr. Ioan Traian Stefanescu

Nr. de pagini : 576
Anul aparitiei : 2009

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.