Slujind Lui Dumnezeu, slujim oamenilor

Slujind Lui Dumnezeu, slujim oamenilor
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Religie

DESCRIERE

Predici la duminicile si sarbatorile de peste an

Cartea aceasta, Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor, este o marturie a multor eforturi depuse de autorul ei in lucrarea sa de propovaduire a Evangheliei lui Hristos. In timp ce reeditarea ei este o confirmare a folosului adus slujirii cuvantului prin cele doua editii anterioare, autoritatea spirituala a acestor pagini de literatura omiletica romaneasca o ofera numele autorului lor. Acesta a fost vrednicul de pomenire episcop al Oradiei, Dr. Vasile Coman, care vreme de doua decenii s-a ostenit sa fie mereu in mijlocul pastoritilor sai cu timp si fara timp.

In acest volum sunt adunate predici ale sale la duminicile si sarbatorile de peste an, toate respirand un puternic duh de iubire fata de Dumnezeu si fata de credinciosi. Lor li se adauga si un manunchi de intelepte indrumari pastoral-misionare adresate preotilor. Este demn de remarcat ca, dupa autorul volumului de fata, starea de deplinatate a slujbei preotilor se afla precizata de Sfantul Apostol Pavel in 1 Corinteni 4, 1: Asa sa ne socoteasca pe noi fiecare om: ca slujitori ai lui Hristos si ca iconomi ai tainelor lui Dumnezeu.

 

Numar pagini: 630
Format: 15x21
Anul aparitiei: 2008

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.