Sisteme informationale pentru afaceri

Sisteme informationale pentru afaceri
-16%
Preț: 23,10 lei
27,50 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-114-X
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 392
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cuprins: Clasic si actual in analiza si proiectarea sistemelor informationale - Tendinte in ingineria programarii - Evolutia retelelor de calculatoare - Depozite de date - Managementul proiectelor in era informationala - Despre sistemica si cibernetica - Sisteme informationale pentru afaceri mici si mijlocii - Pietele electronice si neteconomia - E-Business - agonie si extaz - Probleme actuale ale securitatii in sistemele informationale

Descriere:
Cartea este, paradoxal pentru anul in care apare, o premiera la noi, in timp ce, referindu-ne la tari spre ale caror standarde tindem, putem vorbi de sute de carti si articole publicate anual, care pot fi circumscrise ariei de interes denumite Information Systems, Management Information Systems sau Business Information Systems. Lucrarea a fost impartita in citeva teme, articulate in doua parti diferentiate prin gradul de incarcatura teoretica, fiind produsul experientei profesorilor de la Catedra de Informatica Economica si Administrarea Afacerilor de la Universitatea "Al.I. Cuza" din Iasi.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.080 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.