Sinteze de psihopedagogie speciala. Ghid pentru concursuri si examene de obtinere a gradelor didactice

Sinteze de psihopedagogie speciala. Ghid pentru concursuri si examene de obtinere a gradelor didactice
PRP: 25,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,76 lei
Diferență: 4,14 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-887-X
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 424
Categoria: Curs

DESCRIERE

Cuprins: Reabilitarea, educatia si asistenta persoanelor cu cerinte speciale - Personalitatea si factorii care conditioneaza dezvoltarea copilului cu dizabilitati - Metode si mijloace de investigatie psihopedagogica - Deficientele asociate/multiple: autismul, sindromul Langdon Down, surdocecitatea - Educatia speciala: elemente de didactica si noile tehnologii informatice - Instrumente si moduri de activitate/interventie in serviciile de asistenta psihopedagogica

Descriere:
Institutiile, metodele si instrumentele de interventie necesare in asistenta persoanelor persoanelor cu cerinte educative speciale - toate acestea sint excelent sintetizate in volumul de fata, elaborat si structurat in acord cu cele mai moderne si actuale conceptii in materie de pregatire a personalului de specialitate si a cadrelor didactice. Caracterul sau profund practic este dat indeosebi de fisele, protocoalele si grilele dupa care se realizeaza evaluarea si expertiza in special a copilului cu dizabilitati, precum si de glosarul de termeni frecvent utilizati in psihopedagogia speciala.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.104 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.