Singur sub aripi. Alone under the wings. Antologie de poeme. Selected Poems (Editie bilingva)

DESCRIERE

„Singur sub aripi este antologia de poezie in care Virgil DIACONU aduna cele mai bune poeme pe care le-a scris. Poezia lui a fost primita foarte bine de critica literara. Alex Stefanescu afirma, de exemplu: „Volumul cuprinde multa dinamita lirica, poetul aruncand in aer indiferenta noastra cronica fata de poezie (si fata de orice altceva). Este o carte care ne trezeste, asa cum il trezeste pe poet in fiecare dimineata o armata de vrabii. Toate poemele (aproape toate) se remarca prin intensitatea emotiei. Nimic neutru in cuprinsul lor, nimic doar numit ca in poezia minimalista (mizerabilista) la moda azi.

 

Intr-un moment istoric nefavorabil poeziei, Virgil Diaconu a facut din poezie o religie si a ajuns unul din cei mai buni slujitori ai ei.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0652 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.