Siguranta si protectia locuintei - Colectia, mesterul priceput

Siguranta si protectia locuintei - Colectia, mesterul priceput
-20%
Preț: 30,75 lei
38,44 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele

DESCRIERE

In zilele noastre, asigurarea locuintelor si a bunurilor reprezinta o problema deosebit de importanta, din cauza cresterii frecventei distrugerilor provocate de elementele nefavorabile ale naturii, dar si a infractiunilor din ce in ce mai dese comise asupra caminelor.

Desigur, usa de la intrare, ferestrele si balconul reprezinta elementele cele mai expuse pericolelor in cazul caselor, respectiv al apartamentelor situate la parter si la etajele inferioare ale blocurilor.

Sisteme de supraveghere

In afara de protectia mecanica si electronica, camerele de supraveghere video confera siguranta.

Din cauza costurilor mari de achizitie, in trecut aceste sisteme nu au fost raspandite; in ultimul timp insa exista pe piata oferte accesibile ale sistemelor de supraveghere video, corespunzatoare si pentru proprietarii caselor unifamiliale.

Acestea sunt compuse din mai multe elemente, adesea combinatii denumite CCTV (Close Circuit TeleVtsion. adica sistem de televiziune cu circuit inchis), care supravegheaza cu camere video spatiile indicate.

Imaginile de la videocamera sunt transmise spre alte instalatii prin care sunt monitorizate, evaluate si stocate aceste informatii imagistice.

In cazul evenimentelor neasteptate, imaginile captate servesc pentru elucidarea faptelor sau sunt utilizate ca dovezi.

In plus. camera de supraveghere are si un efect de inhibare asupra intrusilor sau vandalilor, deci existenta acesteia este fundamentala pentru prevenirea efractiei.

Potrivit altor caracteristici, sistemele de supraveghere video se pot imparti in doua grupe fundamentale: sisteme analogice si sisteme dogitale.

Cea mai simpla varianta a sistemelor de supraveghere video include functionarea computerizata a 64 de videocamere.

Tipurile de camera difera in functie de calitatea imaginii procesate si in functie de carcasa protectoare, care este rezistenta la deteriorari accidentale sau intentionate...

Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.