Si totusi, rodim

Si totusi, rodim
-20%
Preț: 5,60 lei
7,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 64
Format: 13 x 20cm
Categoria: Poezie

DESCRIERE

Si totusi, rodim

Prezentare:

Absolvent al Facultatii de Filologie (franceza?romana) a Universitatii din Bucuresti. Din 1990 a colaborat cu reportaje, anchete, investigatii, interviuri, comentarii publicate in cotidienele "Romania libera", "Ziua", saptamanalele "Expres", "Expres magazin", "Acum", "Contrast", "Baricada", "Tinerama", "22", "Cuvantul", "Catavencu", "Opinia studenteasca", "Strict secret", lunarele "Puncte cardinale", "Rost" si altele difuzate la postul de radio Europa libera.
Debuteaza in 2001 cu volumul de versuri "In acte, esti viu" (ed. Dharana, Bucuresti), urmat in 2004 de volumul "Tifla" (ed. Dharana, Bucuresti).
Prezentul volum confirma – in opinia criticului Lucian Chisu – un poet autentic al carui parcurs liric merge cumva alaturi sau chiar in alta directie decat aceea a curentului majoritar (...) Traian Calin Uba urmeaza o cale proprie, definita si asumata printr-un program poetic clar si atent articulat, inclusiv sub aspectul discursului liric. Nici nu se poate altfel in lirica de idei; ea cere meditatie profunda si distilare a trairii la temperaturi inalte.
Ce e poezia – nu stiu
Simt insa cu certitusine –
cand nu am senzorii alterati –
ce nu e poezie...
De fapt, cam asta e poezia mea,
O descriere disperata
A ceea ce nu e...

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.