Set de 2 caiete pentru clasa I. Limba romana si Matematica - Intuitex (Varianta - Pitila, Mihailescu), Stefan Pacearcă, INTUTEXT

Set de 2 caiete pentru clasa I. Limba romana si Matematica - Intuitex (Varianta - Pitila, Mihailescu), Stefan Pacearcă, INTUTEXT
-5%
Preț: 42,41 lei
44,64 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Abecedar

DESCRIERE

Caiete pentru clasa I - Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului, de la editura Intuitex, autori Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel.

Setul contine:
Matematica si explorarea mediului - Clasa I - potrivit cu oricare dintre manualele folosite la clasa in anul scolar 2010-2021
Comunicare in limba romana - Clasa I - potrivit cu oricare dintre manualele folosite la clasa in anul scolar 2010-2021


Comunicare in limba romana – Caiet pentru clasa I

Prin continutul sau, caietul este un instrument de lucru util si atractiv pentru aprofundarea cunostintelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvolta, in principal, deprinderi de scriere corecta si caligrafica, capacitatea elevilor de a exprima in scris idei si sentimente, dar ofera si contexte de exersare a actului citirii, de imbogatire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, ofera contexte multiple si variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii si de constientizare a continutului citit. Jocurile au o pondere semnificativa si ofera posibilitatea realizarii transferului catre alte discipline.

Prin maniera in care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare, cele noua unitati de invatare oferind elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor si abilitatilor de citit-scris, de sistematizare a achizitiilor dobandite, de evaluare si autoevaluare a propriilor capacitati.

Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Anul aparitiei: 2019
Format: 21x26

Nr. pagini: 104

Matematica si explorarea mediului – Caiet pentru clasa I

Este conceput ca un instrument de invatare ce ofera contexte multiple si variate pentru formarea competentelor, putand fi considerat un partener de invatare si de joaca al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o solutie pentru parintii preocupati de formarea si dezvoltarea propriilor copii.

Structurat in 11 unitati de invatare, auxiliarul contine sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, vizeaza formarea achizitiilor matematice, dezvoltarea capacitatii de rezolvare a problemelor, incurajeaza gandirea activa si curiozitatea cognitiva. Imaginile ofera suport pentru invatare, capteaza si orienteaza atentia, surprind aspecte din experienta de viata a elevilor sau experiente posibile in realitate. Sunt integrate si pagini destinate evaluarii initiale, recapitularii si evaluarii la finalul fiecarei unitati de invatare si evaluarii finale.


Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel
Anul aparitiei: 2019
Format: 21x26

Nr. pagini72

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.059 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.