Set 2 caiete - Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a. Caietul elevului pentru semestrele I si II (Mirela Mihaescu)

Set 2 caiete - Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a. Caietul elevului pentru semestrele I si II (Mirela Mihaescu)
-5%
Preț: 28,80 lei
30,32 lei (-5,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Caietele ofera elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-si dezvolta competentele specifice disciplinei Matematica si explorarea mediului, conform cerintelor programei scolare. Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare in limba romana, sarcinile de lucru si exercitiile– joc constituind premise pentru o reala invatare integrata. Alegerea acestui caiet reprezinta o optiune sigura pentru a avea un copil competent, deschis catre noi si variate experiente de invatare, pregatit pentru evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a II-a.

Caietul propune o invatare de la simplu la complex, care se construieste prin implicarea directa a copilului, punand la dispozitie un set variat de exercitii, cu grade diferite de dificultate, care stimuleaza curiozitatea in explorare, faciliteaza dezvoltarea creativitatii si a gandirii critice a elevilor.

Un aspect inovativ il reprezinta testele de la finalul caietelor pentru semestrul I si semestrul al II-lea, concepute ca un antrenament pentru Evaluarea nationala. Acestea ofera parintilor si elevilor informatii concludente cu privire la nivelul de pregatire la finalul clasei a doua.Parerea autorilor

Pentru parinti si invatatori, caietele auxiliar pentru clasa a II- a reprezinta un suport valoros destinat activitatii de acasa sau de la scoala, precum si un mijloc de cunoastere a nivelului de pregatire al copiilor prin intermediul grilelor de evaluare.Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca,
Anita Dulman, Crenguta Alexe,
Otilia Brebenel
Numar de pagini: - Semestrul I - 56 pagini color
Numar de pagini: - Semestrul I - 56 pagini color
Dimensiune: 20, 5 x 26 cm
Caiet aprobat M. E. N. 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.