Sergej O Prokofieff, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune - Impulsul Rusaliilor

Sergej O Prokofieff, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune - Impulsul Rusaliilor
-30%
Preț: 16,10 lei
23,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 152
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Ce inseamna Rusaliile si cum devine astazi activ Impulsul Rusaliilor in cadrul comunitatii facand trimitere spre viitor? Cum devine viata sociala purtatoare a Impulsului Christic si cum poate interveni Christos insusi in mod direct in viata sociala?
Cu astfel de intrebari Sergej O.
 
Prokofieff ne indreapta atentia spre evenimentul deosebit al Rusaliilor si considera Congresul de Craciun din 1923-1924 pentru intemeierea Societatii Antroposofice Generale drept o metamorfoza a acestui eveniment. Prin munca antroposofica desfasurata in comun se pot dezvolta acele facultati interumane pe baza carora Impulsul innoit al Rusaliilor poate deveni in viata sociala realitate. Totodat[ in ambele lucrari din volum problemele legate de cultul inversat sunt dezvoltate si aprofundate din perspectiva viitorului societatii spirituale omenesti.

Nr. de pagini: 152
Anul aparitiei: 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.