Serban Stelu, Transborder identities. The Romanian-speaking population in Bulgaria

Serban Stelu, Transborder identities. The Romanian-speaking population in Bulgaria
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Antropologie

DESCRIERE

Stelu Serban, politolog si analist politic, s-a nascut la 6 iunie 1967, Braila. A absolvit pe rand, Facultatea de Mecanica, Institutul Politehnic Bucuresti (1992), Facultatea de Stiinte Politice; studii post universitare, Scoala Nationala de Stiinte Politice si Studii Administrative (1995), Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti (1996). Doctor in stiinte politice la Universitatea din Bucuresti.
Cea mai reprezentativa publicatie: volumul Elite, partide si spectru politic in Romania interbelica, Paideia, Bucuresti, 2006. Cele mai importante realizari profesionale: editarea a doua volume: Between East and West. Studies in Anthropology and Social History in the Honor of Professor Paul H. Stahl (impreuna cu Stefan Dorondel), Editura Institutului Cultural Roman, Bucuresti, 2005, si Transborder Identities. The Romanian-Speaking Population in Bulgaria, Paideia, Bucuresti, 2007. Locuieste in Bucuresti.
          Volumul de fata este rezultatul unui indelung demers de cercetare care cuprinde cadrul comun al programelor academice dintre Romania si Bulgaria. Studiile elaborate vizeaza una dintre problematicile centrale ale relatiei transculturale romano-bulgare, cu precadere problema comunitatilor vorbitoare de limba romana din Bulgaria.


Anul aparitie: 2007
Nr. pagini 404

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.