Schite psihosociologice
38,40 lei
PRP: 48,00 lei

Schite psihosociologice

PRP: 48,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,40 lei
Diferență: 9,60 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea „Schite psihosociologice” este o colectie inovatoare de texte care utilizeaza schita ca modalitate de comunicare a rezultatelor cercetarilor stiintifice referitoare la probleme sociale de actualitate. Desi schita literara este deja bine-cunoscuta ca fiind o modalitate de prezentare succinta a unei intamplari caracteristice pentru un personaj sau pentru viata sociala, schita psihosociologica este o noua abordare. 

 

Abordarea noua cu care vine autorul Septimiu Chelcea in cartea „Schite psihosociologice” este ca aduce impreuna lumea stiintelor socio-umane si arhitectura in sensul ca abordeaza schitele in domeniul stiintelor socio-umane printr-o corelare cu structura schitelor din arhitectura.

 

Ce reprezinta aceasta abordare inedita cu care vine cartea?

 

Similar cu schitele din arhitectura, schitele psihosociologice descriu esenta unui proiect de cercetare, pot crea un dialog intre specialisti si pot comunica rapid si eficient idei si perspective de abordare. Aceste schite semnaleaza probleme de cercetare, isi prezinta contextul si principalele rezultate ale investigatiei. Cu toate acestea, procedeele aplicate, statisticile utilizate si limitele metodologice ale cercetarii sunt rareori mentionate, deoarece schitele psihosociologice nu pot inlocui un studiu teoretic amplu sau o cercetare de teren convingatoare.

 

Prin cartea „Schite psihosociologice” autorul Septimiu Chelcea ne ofera o modalitate accesibila de a intelege problemele sociale de actualitate si de a incepe un dialog cu specialistii in domeniul cercetarii socio-umane.  Schitele prezentate in aceasta carte sunt un bun exemplu al modului in care schitele pot fi utilizate intr-un mod nou si creativ, pentru a comunica idei si pentru a sugera noi directii de cercetare. 

 

Cartea „Schite psihosociologice” este o lectura esentiala pentru specialisti si studenti din domeniul stiintelor socio-umane, precum psihologie, sociologie, antropologie sau stiinte politice, care sunt interesati de probleme sociale de actualitate si modul in care acestea pot fi abordate din perspectiva cercetarii stiintifice. De asemenea, cartea poate fi relevanta si pentru un public mai larg, care este interesat de problemele sociale contemporane.

 

Autorul Septimiu Chelcea foloseste un limbaj clar si accesibil si ofera exemple concrete pentru a ilustra conceptele teoretice.

 

In final, cartea „Schite psihosociologice” este potrivita pentru oricine este interesat de cercetarea stiintifica a problemelor sociale si de modul in care aceasta poate fi prezentata intr-un mod concis si accesibil.

 

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0746 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.