Schimbarea la fata a lui Hristos si experienta ei marturisitoare in viata Bisericii (Omilii patristice traduse si studii teologice)

PRP: 27,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,95 lei
Diferență: 4,05 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

 

Editia a doua, revizuita

Impartasirea de lumina necreata aratata la Schimbarea la fata a lui Hristos este insa posibila atat pentru ingeri, cat si pentru oameni numai prin mijlocirea Nascatoarei de Dumnezeu, Pururea Fecioarei Maria. Calitatea aceasta a Maicii Domnului, de Nascatoare de Dumnezeu, a fost aparata cu putere de Sfantul Chiril al Alexandriei. In lucrarea de fata oferim traducerea tratatului Sfantului Chiril Impotriva celor ce nu vor sa marturiseasca ca Sfanta Fecioara este Nascatoare de Dumnezeu.

Avem astfel lucrari ale marilor Parinti ai Bisericii care fac legatura dintre deofiintimea Persoanelor trinitare, caracterul necreat al harului sau al luminii necreate aratate la Schimbarea la fata a lui Hristos si impartasirea de el prin mijlocirea Maicii Domnului, Nascatoarea de Dumnezeu. Aceste capitole esentiale de invatatura stau la baza marturisirii lor in viata Bisericii Rasaritene.

Prof. Dr. Vasile Cristescu

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.