Scarlat Demetrescu set 2 carti - Viata dincolo de mormant si Din tainele vietii si ale universului

Scarlat Demetrescu set 2 carti - Viata dincolo de mormant si Din tainele vietii si ale universului
-10%
Preț: 108,00 lei
120,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2021
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Setul de doi carti al autorului Scarlat Demetrescu este format din:


- Viata dincolo de mormant
- Din tainele vietii si ale universuluiDescriere - Din tainele vietii si ale universului


Profesorul, Scarlat Demetrescu a ramas in posteritate mai ales prin cartea sa de capatai "Din tainele vietii si ale universului".
Stilul sau literar curgator si impregnat de iubire pentru oameni, imaginile plastice necesare intelegerii unor subiecte abstracte, empatia cu cititorul, viziunea de ansamblu asupra istoriei si diverselor forme de organizare umana de pe glob, si mai ales nemarginita admiratie fata de creatie si Creator - toate acestea sunt magistral sintetizate in prefata autorului la opera sa "Din tainele vietii si ale universului"

M-am hotarat sa dau la iveala acest tratat pentru ca omul sa-si potoleasca intrucatva setea de a cunoaste marile mistere ce-l inconjoara.

Stiu de pe acum ca, dupa ce va parcurge cateva pagini, cititorul se va opri din lectura, punandu-si intrebarea:

"Dar de unde stie autorul cartii de aceste mistere ale universului?”

Intrebarea e fireasca si merita sa primeasca un raspuns. Prezenta lucrare este fructul comunicarilor entitatilor spirituale superioare, Lumini ale Cerului, care au revelat Adevarul catorva iubiti frati ai lor de pe pamant1. La aceste comunicari am adaugat, in prima carte a lucrarii, cunostintele ezoterice publicate pana in prezent, in a doua carte vorbind doar Cerul prin trimisii sai.

Asadar, aceasta lucrare este un manunchi de cunostinte adunate de la diferiti autori, din relatarile marilor lucizi spirituali pe care i-a avut pamantul pana acum, dar mai ales din comunicarile primite de la marile Lumini Ceresti.
Desigur, adevarurile descrise in acest tratat vor depasi intelegerea multimii. Numai entitatile spirituale evoluate le vor intelege, aprecia, sorbi cu nesat, pana la ultima pagina. Cei care inca nu se ridica la nivelul acestor destainuiri, vor zambi, socotindu-le fantezii, rataciri ale unor minti bolnave.

Acestora le recomand cu insistenta sa inchida cartea si sa nu o mai citeasca, deoarece, intr-adevar, le tulbura mintea si mersul vietii.
Sa dea Domnul ca Lumina, ca adevarurile expuse in aceasta opera, sa se reverse in sufletele semenilor mei, iar razele ei binefacatoare sa-i conduca pe calea binelui si a iubirii.

***

Iubite cititor, daca am putut face putina lumina in sufletul tau, ma voi simti fericit cand voi fi sus. Dar daca cele scrise aici ti s-au parut visari sau fantezii, iti cer iertare ca ti-am tulburat ideile si ti-ai pierdut timpul cu citirea acestei carti.

Insa, iti afirm, in fata lui Dumnezeu, ca tot ce am scris nu e de la mine – caci si eu sunt un om ca orice om – ci sunt ideile, gandirea celor din lumea tacerii, din lumea luminii eterice.
Vor veni dupa mine altii, care vor semana idei si mai inalte, profunde si sublime. Ceea ce n-am putut face eu vor face urmasii mei, caci asa e legea firii, legea evolutiei.

Iti multumesc Parinte ca m-ai invrednicit sa ma achit de ceea ce duhul meu a promis inainte de a veni in lumea trupeasca. Amin!

Format: 13. 50x23. 50
Anul aparitiei: 2020
Nr. pagini: 592Descriere - Viata dincolo de mormant


Introducere - Profesor. Scarlat Demetrescu, Viata dincolo de mormant.

Cu mii de ani in urma omul nu era atat de stiutor de cele ce se afla in jurul lui si de legile care conduc materia. Traia o viata simpla in mijlocul naturii, muncind din greu pentru a-si agonisi cele necesare traiului. Dar tocmai prin faptul ca era lipit de natura avea mereu inaintea ochilor maretia muntelui, auzea vuietul codrilor, se imbata de splendoarea rasaritului soarelui si noaptea il fascina bolta instelata a cerului.

Aceasta nemarginire, aceasta splendoare nastea in mintea lui intrebari si sufletul sau descoperi mai tarziu pe Autorul lor: o Forta infinita, o Vointa infinita, o Intelepciune infinita - Tatal Ceresc, Creatorul a tot ce stim si nu stim, a ceea ce vedem si nu vedem. Infrigurat, temator, plin de respect, isi inalta el ruga catre Cel Atotputernic, sa-l lumineze, sa-l apere, sa-l ierte.

Si asa secolele s-au insirat si omuJ a intrat in legatura cu Puterile din spatiu si s-a bucurat in simplitatea cunostintelor lui, de fericirea de a auzi vocea Cerului, de a fi povatuit, condus si ridicat la Lumina. Pe masura ce omul se ridica in cunoasterea materiei si afla tot mai mult din legile care o conduc, cu cat viata lui se indeparta de natura indreptandu-se tot mai mult spre sate si orase, cu cat traiul lui devenea mai abundent si mai luxos, cu atat mintea lui era mai distrata, pana cand a pierdut complet contactul cu Cei ce conduc viata si ordinea in univers.

Initial era constient de existenta unei lumi invizibile cu care intra in relatie, dar mai tarziu nu-si mai aduse aminte de ea, materialismul coplesindu-l cu desavarsire. Cu toata suferinta, cu toata dragostea si lumina pe care a semanat-o pe pamant Fiul iubit al Tatalui ceresc, omul tot nu a devenit mai bun, mai iubitor de aproapele lui. Raul lua proportii din ce in ce mai mult...


Anul aparitei: 2020
Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 192

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.