Saul din Tars

Saul din Tars
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2021
Categoria: Religie

DESCRIERE


Fiinta umana iesita din mana Creatorului are inca multe taine. Din experienta anilor si a nenumaratilor oameni, putem spune ca este ceva in noi, o anume sensibilitate, un resort tainic care recunoaste clipa trecerii din fiinta in nefiinta, putand spune cu certitudine ca „clipa plecarii mele este aproape”.
 
Din punctul acesta de vedere, cartea Saul din Tars este un testament. O marturie pe care, chiar daca nu a mai apucat sa o vada tiparita, pastorul Dumitru Popa a lasat-o pentru toti cei care duc mai departe bucuria si harul credintei „data sfintilor o data pentru totdeauna”.
 
Istoria lui Pavel, atat de bogat redata in paginile acestea, nu este insa doar despre ieri, ci este despre astazi si despre maine. Apostolul neamurilor este un model care se tot multiplica de-a lungul secolelor, un exemplu de credinta si dedicare copiat de milioane si milioane de crestini care au inteles corect cuvintele lui: „Calcati pe urmele mele, intrucat si eu calc pe urmele lui Hristos.” Tocmai de aceea, aceasta carte este o invitatie. O chemare a de calca pe aceste urme sfintite de pasii Domnului Isus Hristos. Asa cum, cu umilinta, s-a straduit sa calce si autorul care ni le-a lasat.
 
Dumitru Popa (11. 11. 1927 – 06. 03. 2019) a fost presedinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania (1974–1990), secretar si consilier al Uniunii Romane, profesor la Seminarul Teologic Adventist si redactor-sef la Curierul Adventist pentru multi ani. Printre lucrarile publicate de-a lungul vietii, amintim: Epistola care evrei, Pagini din istoria Bisericii Adventiste din Romania (vol. 1–3), Apocalipsa lui Ioan, apostolul (vol. 1–3), Daniel (vol. 1, 2).

 

Nr. pagini: 288
An aparitie: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.081 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.