Rudolf Steiner si Evanghelia a Cincea

Rudolf Steiner si Evanghelia a Cincea
-30%
Preț: 18,20 lei
26,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Evanghelia a Cincea a insemnat un enorm dar spiritual nu numai pentru antroposofie, ci si pentru crestinism: o descriere concreta, sensibila a Misteriului de pe Golgota.

Rudolf Steiner a sustinut conferinte despre Evanghelia a Cincea in mai multe orase germane, dar in fiecare dintre acestea a intampinat aceeasi "apatie”.

In cartea sa, Peter Selg spune povestea acestor conferinte, a contextului in care au avut loc si a celor mai importante episoade. El pune in context citatele si le explica intr-un mod profund si accesibil.

Cartea este un ghid util de meditatie pentru cei care au citit deja conferintele lui Rudolf Steiner despre Evanghelia a Cincea, iar pentru cei care nu le-au citit inca este un indemn la lectura. Cei nefamiliarizati cu gandirea lui Rudolf Steiner, dar care cauta o cale catre Iisus Christos si crestinism, vor descoperi o noua perspectiva de abordare.

Cuprins:
Cuvant inainte/9
1. "Eram dator Evangheliei a Cincea, care imi este sfanta”. Rudolf Steiner si conferintele despre Evanghelia a Cincea/13
2. "Realitati din viata lui Christos Iisus”. Din continutul Evangheliei a Cincea/ 53
3. "Relele stapanesc”. Intreruperea conferintelor/143
 Note/159
Bibliografie/202
Bibliografie Suplimentara/207

Numar pagini: 208
Anul aparitiei: 2013

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.