Ross Histologie. Tratat si atlas. Editia a VII-a, Michael Ross, Hipocrate

Ross Histologie. Tratat si atlas. Editia a VII-a, Michael Ross, Hipocrate
Preț: 450,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Ross Histologie: tratat si atlas este lectura cea mai potrivita pentru profesionistii din medicina, medicina dentara ori profesiunile inrudite din domeniul sanatatii, cat si pentru studentii la medicina sau biologie. Combinatia text si atlas, cu statut de best-seller, include un tratat detaliat, care subliniaza corelatiile functionale si clinice ale histologiei, completat cu ilustratii informative si imagini de microscopie optica si electronica. Separat, sectiunile de atlas, superb ilustrate, urmeaza fiecare capitol si prezinta imagini color digitale de microscopie optica, cu legende insotite de descrieri ce subliniaza detaliile structurale si functionale ale celulelor, tesuturilor si organelor.
 
Caracteristicile si cele mai bune aspecte ale celei de-a saptea editii a cartii includ:
 Un program consecvent de desen artistic cu toate ilustratiile complet revizuite si redesenate.
 Sectiuni noi Histologie 101 care ofera studentilor o sinteza facil de lecturat a informatiilor esentiale din capitolele ce le preceda.
 Acoperire la zi a aspectelor de biologie celulara si moleculara ce reflecta ultimele progrese in domeniu.
 Peste 100 de planse de atlas care incorporeaza 435 de imagini color de microscopie de inalta rezolutie.
 Aspecte usor de citit, inclusiv termeni subliniati in rosu, text medical de interes clinic in albastru si fise ce prezinta corelatii clinice si functionale care contribuie la intelegere si faciliteaza un studiu eficient.
 Tabele usor de inteles care ajuta studentii sa invete si sa recapituleze informatia (ca, de exemplu, tehnici de colorare) fara a se baza doar pe memorare.
 Caracteristici ale celulelor, tesuturilor si organelor ori ale functiilor si localizarilor lor sunt prezentate sub forma unor liste cu marcatori, usor de localizat si usor de recapitulat.
 Au fost adaugate fise suplimentare, ce prezinta corelatii clinice si consideratii functionale, oferind informatii legate de simptome, imagini ale unor sectiuni prin tesuturi sau organe in cursul unor boli, scurte descrieri histopatologice si bazele moleculare pentru interventia clinica.

Anul publicarii: 2020
Editia: 7
Pagini: 1000

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.