Romania, Tara Genezei

DESCRIERE


O civilizatie nu poate avea mai multi Dumnezei. Ceea ce ni se ofera astazi prin forma diversificata a religiilor nu este altceva decat o multiplicare mercantila a diverselor gru¬puri de interese. Acestea vizeaza acapararea puterii absolute. Din aceasta lupta pentru putere decurg consecintele numite dezastre umanitare: razboaie, saracie, epidemii, sclavie, torturi, executii, privari de libertate.
In vederea obtinerii de avantaje, aceste grupuri acapareaza domenii-cheie ale economiei, mass-mediei, religiei, invatamantul si cultura, culminand cu forul suprem, numit Academia Romana.
Suprematia se realizeaza prin crearea unei ideologii care indoctrineaza masele. Sclavagismul, feudalismul, capitalismul, socialismul, crestinismul, islamismul, budismul, sintoismul nu sunt altceva decat moduri de punere in practica a acestor ideologii.
Ele au pretentia de a se justifica din credinta in fortele divine. O nota diferita o reprezinta ideologia comunista, fondata de filozoful german, de origine kazara, Karl Marx. Acesta realizeaza, in „Manifestul Partidului Comunist”, un indrumar de crima organizata, prin intermediul caruia adeptii lui pot sa stapaneasca lumea....

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0704 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.